Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- RAM topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
iihorvath
tag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Szintén 640-en használom a 10-et és nekem is bejön a swype, azonban bosszantó, hogy hibásan ajánlja fel az igekötős szavakat. Hiszen ha az igekötő az ige előtt áll, akkor azt egybe írjuk! Ez számomra elég bosszantó bug benne. De máskülönben tényleg gördülékenyen működő, hasznos dolog.
És ha már szövegbevitelről van szó, nem tudok nem "sápítozni" amiatt, hogy még mindig nincs magyar nyelvű diktálási lehetőség Windows-on. Tudom, hogy sokan savazzák az androidos megoldást, de amikor a jó öreg Huawei Y300-amnak diktáltam, nekem nem volt gondom vele. Sokszor annyira be volt lassulva szegény, hogy gépelni nem is tudtam rajta, de a diktálás akkor is működött
- ismét mondom - nekem hibátlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- ismét mondom - nekem hibátlanul.