- Milyen videókártyát?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
fordfairlane #88 üzenetére
Mondjuk nekem úgy rémlik, hogy a negatív kampányt világ életében szerette a Microsoft.
-
Tin
veterán
válasz
fordfairlane #88 üzenetére
azért én tényleg nem temetném....
a mobil eszközök (ios, android) nem igazán használhatóak nagyvállalati környezetben. az iso túl zárt, és nem is igazán supportált semmiféle volume licenszelés amerikán kívül, az android meg túlságosan nyitott ehhez.
márpedig, ha feltételezzük, hogy a mobil eszközöké a jövő, és az ms-nek a vállalati környezetben szintén nem annyira van alternatívája, akkor én arra gondolok, amit már a win8 előtt mondtam (és ahogy valaki mondta minden második windowsra), hogy a win9 még lehet egy jó irány, ha a win8-ból gyorsan tanulnak, és egy tényleg jó rendszert hoznak ki.
az iphone már nem tud semmi újat mutatni, az android meg sosem tudott igazán. tudom, az átlagfelhasználóknak bőven jó ez, de mivel ezek "villantós" termékek, ők is igénylik, hogy különbözzenek valamiben a többiektől. szóval meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest