- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
válasz
WilliamGhost
üzenetére
Ezzel nem blokkoltak semmit sem.
Hiszen nem jelentettek ki semmi olyat, hogy a világ összes júzere által kiválasztott összes OS telepíthető a gépükre.
Ergo ez az egész már megint csak ostoba alulképzett "szakemberek" rinyálása. -
válasz
WilliamGhost
üzenetére
Ez is egy nézőpont, csak nehezen tudom elképzelni ahogy az MS és a Lenovo megállapodnak erről, majd megszülteik a nagy ötlet: tiltsuk úgy a linux telepítést hogy nem engedjük a vezérlőt AHCI módba tenni, a raid módhoz meg úgy sincs (még) driverük a kis hülyéknek!
Nem tartom reálisának. Ha tényleg akarnák tiltani, akkor tiltanák máshogy, nem ilyen majom módon. És tényleg sok ilyet láttam már, az előző hsz-emben nem csak laptokora gondoltam, hanem pl szerverekre illetve azokban levő raid controllerekre.
Szóval szerintem túl van ez lihegve, egyszerű trehányságról van szó, semmi másról. A support idióta válasza pedig csak rátett egy lapáttal erre.
Lenovot amúgy soha nem vennék, de nem a fenti ügy miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- World of Warships
- Mikrotik routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Dell notebook topic
- Pánik a memóriapiacon
- The Game Awards 2025 - Íme a nyertesek!
- További aktív témák...
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Acer Predator Helios 300 Alza számlás garis i9-11900H 15.6" 144Hz RTX 3060 6GB GDDR6 16GB RAM 2x1TB
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest