- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Ez kell nekem.
-
törölt tag
Az Amazonon a kisebbek alatt vannak vásárlói kommentek, az alapján úgy láttam hogy elsősorban a jobbmódú hifisták veszik őket. (Páran említik hogy mi van még a láncban, abból gondolom.) Én ennél is egy hasonló, csak még szűkebb és elvetemültebb közönséget képzelek el, mert a 380-as még a korábbiaknál is kétszer vagy háromszor drágább.
-
válasz
Marcellus_ #45 üzenetére
Nem összemérhető a probléma (1,2 millió vs 3ezer). Tidal előfizetés a telefon mellé kell, ehhez egy halom vásárolt HDtracks-es zene kell(ene).
-
Janus27
tag
Esküszöm srácok első ránézésre azt hittem hogy egy retro kazettás walkmanről van szó
3000 font?????????????? hol élnek ezek? -
Marcellus_
csendes tag
Nah, mellé még egy Tidal előfizetés, és helyben is vagyunk...
-
bteebi
veterán
"Értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja?"
Vitán felül áll, hogy értelmetlen. Egy frappáns reakció angolul.
#32: Valami ilyesmi.
-
Itt három, egymással teljesen ellentétes folyamatnak kellene találkozni, hogy egyáltalán felmerüljön a vásárlás ötlete:
1. Korlátlan költési lehetőség
2. Zenehallgatás iránti elkötelezettség
3. HIFI gyakorlati tapasztalat hiányaÉs ekkor is csak felmerül az ötlet, nem biztos, hogy erre esik a választás. Ráadásul ezek hárman nagyon ritkán járnak így együtt.
-
tecsu
addikt
A termék drágasága abszolút relatív. Általában jövedelem és vagyon függő.
Bár az emberiség (mondjuk) 95%-a nem vehet soha ilyen terméket, a maradéknak az ár nem visszatartó tényező.
Magyarországon az eddigi kormánypártok holdudvarában tevékeny szilikongerincű opportunisták, gátlástalan pénzemberek és hazaáruló oligarchák családjában simán elfér egy-két ilyesféle jószág.
A nevezetes(en unalmas) meccs alatt, a magyar sportközvetítő által következetesen Mélyvedernek hívott bokszoló is ebbe a pazarló ligában játszik. És vannak még majd minden országban... -
kromatika
veterán
Ez az ár egy vicc.Hihetetlen.
-
Robi BALBOA
őstag
Ez a Tv hasonlat annyira nem adta, ha én zenét akarok hallgatni, akkor marhára nem vagyok kisegítve egy Tv-vel.
Amúgy kellene, tetszik, szerintem ez is úgy van mint az AK240 képeken nem igazán szimpi, de élőben teljesen más és tök vállalható, a minőségérzetről nem is beszélve.
A dokkoló rész extra funkcióira lennék kíváncsi.
-
Bandi995
aktív tag
Ennyire felesleges terméket... Nagyon szeretem a jó minőségű zenét, képes vagyok rá költeni, de van egy határ árban, még csak nem is közel ehhez a haszontalan cucchoz. Amúgy meg ez a 384kHz/32bit mai viszonylatban akkora villogás, hogy megvakít, de semmi több. Ki hallgat ilyet? Honnan tudok én mondjuk egy Billy Talent, vagy egy Skrillex rekordot (csak hogy két, teljesen eltérő világot mondjak) megszerezni ilyen minőségben? A válasz? Sehol. Nem is készül manapság ilyen minőségű zene, nekem pedig mai zenéből áll a repertoárom. Ilyen szintű cuccokat az analóg korból lehet szerezni és van olyan (Én pl.), aki nem igazán kíváncsi annak a kornak a zenéjére, vagy csak nagyon kis mértékben.
-
bteebi
veterán
válasz
tegbashar #18 üzenetére
Akinek ilyenre futja, annak már saját szigete is lehet
.
Amúgy 384 kHz/32 bit why? Kinek kell ez, denevérnek? Fail
. Az a vicc, hogy a legtöbb ember, akinek futja ilyen cuccra, valószínűleg azt se tudja, hogy mit jelent ez a két szám, és még jó eséllyel a hallásuk/zenei ízlésük se kifinomult.
-
Gilthanas
aktív tag
Ez maximum az olyan zeneszerzőknek lehet izgalmas, mint Hans Zimmer, aki ha kell azonnal el tudja vinni tömörítetlenül Christopher Nolan barátjának a frissen komponált dal részletet az aktuális filmje forgatásra. De ezzel lassan ki is fogytunk a célcsoportból.
-
Z10N
veterán
Vagy esetleg ennyiert lehet venni egy korrekt lemezjatszot + erositot + szetero hangfalrendszert es meg lemezekre is marad penz.
-
Zene van. HD tracks, Linn Records, stb. A gond inkább az, hogy ez az ár hasraütéssel keletkezett. Ekkora méretben egyszerűen képtelenség megfelelő mennyiségű és minőségűalkatrészt elhelyezni ahhoz, hogy egy értelmes hangminőséget ki lehessen hozni. Egy épkézláb ellenállás vagy JFET is nagyobb annál, minthogy ebbe bele lehessen tenni, szóval mindenhova filléres SMD és IC kerül, azzal meg millás árcímkét igazoló hangminőséget nem lehet kihozni. Sehogy.
-
De mivel etetik? Honnan szednek ilyen paraméterekkel rögzített zenét?
-
törölt tag
Az 1. képről nekem először egy videokártya jutott eszembe
-
Dr. Akula
félisten
Ez arra jó ha már 2 Ferrari áll a garázsban és nincs már mire szórni a pénzt. Bár a Dunába is lehetne.
-
sysrq
őstag
Megnézném a cég éves jelentését menyit gyártottak/gyártanak le és menyit adtak/adnak el.
-
tecsu
addikt
válasz
#72042496 #23 üzenetére
:-D Oda meg már viheted a "nem mobil" eszközödet is, nem? De.
Általában a mobil zenelejátszókat nem egy hotelszobában üldögélve hallgatják, hanem... - most kapaszkodj meg! - menet közben vonaton, utcán stb. Egy autóban megint csak felesleges ez a "csoda", hiszen oda vehetsz olcsóbbért jobb minőséget bőven - ami megitn csak nem lehet egy audiofil vágyálma, hiszen jó minőségben zenét hallgatni azért az egy más méretkategóra, na. -
tecsu
addikt
Jah, meg a Bluetooth minősége pont illik a high-end lejátszóhoz. Oh, wait...!
-
tecsu
addikt
"A pazar külsejű..."
LOL -
eastone1
senior tag
A 90es évek közepén nyúztam egy mini DAT walkmant.
Az nézett ki úgy mint egy felöltöltős vhs videomagnó. -
törölt tag
Itt az a kérdés, hogy létezik-e miniatűr audiofil DAC és hangfrekis végfok, különben meg lehet sütni a FLAC-ot meg a 256-osnál nagyobb MP3-at, mert úgysem lehet meghallani a különbséget a legdrágább fej- vagy fülhallgatóval sem.
Ebben nem vagyok tájékozott, talán D osztályban már vannak ilyen különcségek.
-
80hun
addikt
-
Gyuri27
félisten
Kirakod a hab tested a Bentli gt-ből me mész futni. Nehogy már egy ócccó izét vigyél magaddal. Amúgy azért ilyen ronda, hogy mindenki felismerje egyből.
-
LLD
aktív tag
"sőt még a 384 kHz/32 bit mintavételezésű PCM és DSD128 (5,6 MHz/1 bit) anyagokkal is boldogul"
Ez való az én bot fülemnek 1.2 milláért. -
Minden hifis cuccot elfogadok. De egy millás hordozható "mp3" lejátszó egy vicc. Az abszolút átverés.
-
Segal
veterán
Azért egy 65 colos 4K tv közel sem a csúcsketegória. Lehet venni 100 col fölött is 4K tv-t. Na az már csúcskategória (jelenleg)
-
törölt tag
Vagy 300 kg Pick szalámit.
(De lehet még többet is, ennyire már biztos adnak kedvezményt.)(#9) Segal:
100" fölött egy Samsungról tudok, de az egy külön kategória, ahogy az amazonos kommentekből is kiderül.
Én egyébként az mp3 lejátzót erősebb csúsztatásnak érzem mint a csúcs TV-t (persze, látom az idézőjelet, és azt is értem hogy ezzel nagyobb a kettő közti kontraszt), de fölösleges ezen rágódni, a lényeg annyi hogy jó drága. Meg hogy így többen megnyitják a cikket és kommentelnek alá, ahogy most én is teszem.
-
Lacok
őstag
"Ennyi pénzért pedig akár egy 65 hüvelykes, csúcskategóriás Panasonic 4K tévét is meg lehet vásárolni." vagy egy audiofil minőségű sztereó szettet.
-
snecy20
nagyúr
Ezt még olyan helyeken is túlzás lenne megvenni, ahol 1200k egyhavi fizu.
-
Sicilian
addikt
Ez annyira szarul néz ki, hogy el se olvasom mit tud és miért kerül ennyibe !
-
törölt tag
Kern András megvan, de ki az az Astell?
Egyébként Astell&Kern, szóközök nélkül.Mondanám hogy szép és drága, de ebből csak az utóbbi igaz, nekem legalábbis nem ez a világom (nem mintha számítana). A kis képen egy VGA-nak nézett ki, azt hittem félrement az illusztráció. A címbe mondjuk zenelejátszót írnék, és akkor idézőjelek sem kellenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A pazar külsejű Astell&Kern AK380 a 384 kHz/32 bit mintavételezésű, nagy felbontású audiotartalmak kezelését is támogatja.
- Bluetooth hangszórók
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest