Új hozzászólás Aktív témák
-
modeller
aktív tag
Ezzel szerintem nagyon-nagyon egyedül lennél a világon
Komolyan gondolod, hogy majd az ember egyetlen játék miatt új OS-t tesz fel, aminek vagy sikerül dual boot-ossá tenni a meglévő rendszered, vagy szétbarmolja az egészet és ott leszel egy használhatatlan vacakkal, ami egyetlen játékot tud futtatni és mindened elveszett. Ugyanmár. Gyors öngyilkosság volna ez a kiadó részéről. -
modeller
aktív tag
válasz
dozsabalint #88 üzenetére
Mi a pontos tipusa annak a HP notebooknak? Kiváncsi lennék rá, hogy lehet, hogy nincs win7 drivere, nem láttam még olyat új gépben.
-
modeller
aktív tag
válasz
dozsabalint #37 üzenetére
Linuxos közösséget mint kiemelkedően nagy fizetési hajlandóságú csoportot emliteni, szerintem nagyon meredek. A HB példa inkább egy nagyon ritka kivétel, de platform és világszintű következtetéseket nem kéne levonni belőle.
-
modeller
aktív tag
Forumokban lehet hallani ilyen bölcsességeket nagy mennyiségben. Szinte mindegyik IT oldal forumán, de azért inkább nem hanyagolom az összes olvasását, inkább jót derülök rajta.
Érdekes, hogy a vistát kiemeled, akkoriban aztán végképp ment a fröcsögés, hogy most vége a ms-nak, tömegével térnek át az emberek linuxra, olyan szörnyű, igazuk lett
(Vagy lehet épp a vista utáni időkre érted, hogy ha az nem hozta meg a linux fellendülését, akkor semmi. Azzal egyetértek. De most meg a w8 kapcsán hallani ugyanezt)
-
modeller
aktív tag
Én is arra tippelek.
Most éppen az a szent grál, ami elhozza a linux évét és a MS bukását. Néhány éve a "linux alapú" playstationről hitték ugyanezen emberek, hogy elhozza a linux évét a linuxos játékok robbanásszerű terjesztésével, láttuk mi lett az eredménye, ugyanaz a halott EKG-re hasonlitó vonal az 1% körül mint tizensok éve már. De pár év múlva lesz majd megint másik szent grál. (ja most még az android is ugyanezen szent grál, bár semmi köze a pc piachoz, de ez nem zavarja az embereket)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Házimozi haladó szinten
- Notebook hibák
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Padavan firmware
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest