- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
PietPunto #87 üzenetére
Ez függ a közlendőtől. Van, hogy egyszerűbb egy mondatot leírni, mint telefonálni. Meg ugye ha épp nem alkalmas, nem tudod felvenni, az üzenet akkor is célba ér, és majd reagálsz rá, amikor neked jó.
Nekem pl. úgy van beállítva a messenger, hogy beteszi a telefon értesítései közé, amikor üzen valaki. (ez legtöbbször a feleségem). Amúgy nem nézegetem, minek?!. Rendes facebook meg nincs is a telón.
Szóval lehet ezt úgy használni, mint a többi üzenetküldő programot.Azzal viszont egyetértek, hogy az emberek többsége ezen lóg. Mindenki telefonján ott virítanak a kék buborékok, közben magában mosolyog, és vadul pötyög. Közben észre sem veszi, mi zajlik körülötte. A legszebb, amikor barátok együtt utaznak, és az egyik (vagy mindkettő) csinálja ugyanezt.
-
BiP
nagyúr
válasz
PietPunto #83 üzenetére
A többivel egyetértek, viszont ez meg már a ló túloldala:
"Vagy épp a másik kedvencem: írtam neked a Facebookon. És? Ha akarsz valamit hívj fel tudod a számom."Az, hogy ma valaki bármilyen fajta instant messaginget használ (jelen esetben Messenger), nem ördögtől való.
Ha Viberen ír, Whatsappon (és még ki tudja mennyi van, amit én sem ismerek, és épp divatos), netán SMS-t ír, akkor is elhajtod a francba?
Vagy pár éve, ha valaki ICQ-n üzent, esetlen IRC-n rádírt, akkor is leordítottad? Gyanítom nem.Ha bármely üzenetküldőben megjelensz, mint elérhető személy, és ezen keresztül valaki üzen, de te nem nézed, akkor nem csak az ő hibája. Tessék egyeztetni, mely platformon van a közös nevező.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eredeti játékok OFF topik
- Gaming notebook topik
- Battlefield 2042
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest