- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Hobby elektronika
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Varoz
addikt
Nem csoda, amekkora áron árultak szemetet, várható volt, hogy kampec lesz!
-
Pippen
csendes tag
válasz
Teréz Atya #21 üzenetére
Teljesen egyetértek,nálunk is RAT 3 50 Euróért ráadásul 2db.Állandóan baj volt a mikrokapcsolókkal javítgattam egy ideig aztán kivágtuk a francba.Van egy billentyűzet is azon a speckó bevonatú gamer gombok (WASD) koptak le legelőször.No comment...
-
Pubszon
veterán
Nekem van 2 MadCatz termékem is, Egy RAT 7 egér és egy TE arcade stick.
Nagyon jó termékek, de az árakkal tényleg el voltak szállva. Az arcade stickben sanwa gomb és joy van, ami kb 12-15e ft, illetve egy kis elektronika, mint kb az Xbox360 joyban, meg egy többnyire műanyag ház a tetejében egy fémlemezzel.
És ezért elkérnek akár több mint 50000Ft-ot.
Mondjuk a razernek sokkal vastagabb bőr van a pofáján, ő 70000-et is elkér érte. Pedig az nincs olyan jó. Még az EVO döntőjén is meghalt.Sajnálom hogy csődbe ment.
daninet: Neked melyik mikrokapcsolót kellett cserélned? Nekem azt amely a görgő alatt van. A többi jó, mind omron, pedig használom rendesen már 4 éve.
-
kromatika
veterán
Hát igen, a túlárazott márkáknak nehéz fent maradni a mai versenyben. Általában.
-
daninet
veterán
RAT7-et hasznalok 5 eve. Par honapja magam csereltem ki egy mikrokapcsolot de ennyit megengedek neki, napi 10 oraban van hasznalatban....
Takaritas utan meg most is ugy nez ki mint az uj. Ezt nem sok eger tudja.
Lehet, a tobbi termekuk nem volt jo, de a RAT7 az egy biztos valasztas volt. -
törölt tag
válasz
Teréz Atya #26 üzenetére
A RAT3 valóban egy szutyok volt, nem véletlenül tettem vissza a polcra, s mentem felfele a palettán. De már a RAT5 jó, már annak is fém a váza. Az általad említett problémák a 7 szintjén tuti nem jelentkeznek.
-
nubreed
veterán
Remélem erre a sorsra jut a többi túlárazott szarokat gyártó cég is.
-
hemaka
nagyúr
Jó hulladék cuccokat gyártattak, nem kár értük.
-
ribizly
veterán
Én magam nem kerültem közelebbi kapcsolatba velük, de egyik haver behozta a bedöglött RAT (nem tudom melyik típus) egerét. Hááát... Én azért pénzt nem adtam volna, és miután áttért Steelseries Rival 300-ra mára már Ő sem tenné újra...
Ettől függetlenül érdekes színfolt volt számomra ez a gyártó, mert legalább próbálkoztak kitörni az extravagáns design-al. -
kromatika
veterán
Kár érte.
-
foka
aktív tag
válasz
Teréz Atya #26 üzenetére
Ja-ja
-
Teréz Atya
senior tag
Mivel a minőségbiztosítás a béka segge alatt volt, azért. Ha jót dobott le a szalag, akkor hosszú életű, ha szart, akkor a kínai szutykok minőségét hordozta. Az enyém dizájnja tetszik, nagyon kényelmes, de ilyen lóméretű hibákat egyszerűen nem lehet megengedni. Vagy adhatták volna DIY kitben olcsóbban, nekem könnyebb dolgom lett volna.
-
nyunyu
félisten
Ilyen sok életük volt?
-
Nekem FightStick-em volt tőlük, az korrekt volt (kellett az Arcade feeling
). Aztán a Saitek-től volt eddig csak joystickem a PC érában (ők szerencsére gondolnak a balkezes emberekre is), a Saitek minősége pedig nem lett rosszabb tapasztalatom szerint a Mad Catz érában sem. Majd kiderül, hogy a Logitech alatt mit alkotnak...
-
Goblin12
őstag
Soha nem volt tőlük termékem de nem is fogtak meg a termékei, számomra mind1
-
Tian66
senior tag
Nekem Rat 7 van és hibátlan. Elég szélsőséges vélemények vannak. Érdekes.
-
Teréz Atya
senior tag
Detto! Madcatz RAT 3. Jobb egérgomb gyárilag nem ért hozzá a mikrokapcsolóhoz, görgő az elejétől kezdve átugrál. Egy idő után meguntam a reklamálást és magam megjavítottam a jobb gombot, de a görgőt nem sikerült. Ha találok cseredarabot, akkor már jó lesz. Mivel szeretek modellezni, ez nem is lenne gond, megcsinálom. Egy 5-7 eurós kínai egérnél nem is baj. De könyörgöm, 50 euró volt ez a s*r! Még szerencse, hogy akciósan vettem, és csak 30 volt.
Ja, igen a rezsimváltó gomb úgy áll azon a szerencsétlen műanyagon, hogy az mindig 2-3mm-et mozdult, amikor megnyomtam, így le is szoktam róla. A műanyag nincs megtörve, csak annyira ki van spórolva ott az anyag. -
törölt tag
Akkor én vagyok a szerencsés mázlista két patkánnyal a birtokokban megjelenésük óta ( hat illetve hét éve) probléma nélkül?
-
Redneck
nagyúr
Haver nyalókázott az egyik RAT egerükkel, aztán visszakérte a pénzt. Azt mondta soha többet ilyen fost nem vesz.
-
Solten
őstag
Yay egyel kevesebb tularazott guano a piacon.
-
errorcode06
őstag
Éljen! Egy féreggel kevesebb a piacon! Egyébként ők tették vágták haza a Saitek reputációját is.
-
tDr1v3r
veterán
Nem fognak hiányozni, silány termékeik vannak.
Kormány meg kontroller van tőlük, de soha többet...
-
Dealer95
őstag
Silány minőségű cuccaik voltak, szinte minden termékük szériahibás volt.
Nem kár értük... -
haxiboy
veterán
-
A Saitek a logitech-é lett? Kíváncsi vagyok megmarad-e hosszú távon.
-
törölt tag
Akkor be kell tárazzak MMO-ból. A klavit pedig elfelejthetem.
-
Az az adott országtól függ. Több országban létezik olyan csődeljárás, amelynél a hitelező cégek megállapodnak az adott céggel arról, hogy a tartozás egy részét elengedik (leírják a maradékot), és cserébe a cég tovább működhet.
Itthon ilyen nem létezik, de az egy másik történet...
-
zzola
titán
RIP
-
5150
aktív tag
Gondolom most mégjobban felmennek a rat egerek árai a használtpiacon
-
DithenS
senior tag
A csődeljárások szinte mindig felszámolási eljárásba csapnak átt,tehát ha ilyenbe kerül egy cég onnantól kezdve nincs remény.
-
Huhh, akkor szerencse, hogy a Saitek legalább megmenekült...
Kár a Mad Catz-ért, de hát a piac kegyetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robot fűnyírók
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest