- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Ez azért így egyáltalán nem igaz. Pont azon dolgoznak, hogy rendes 3d-s játékokat lehessen írni böngészőre. A WebGL1 + three.js már elég volt erre, a WebCL1-el meg a WebGL2-vel csak tovább bővülnek a lehetőségek. Ez a webes játékfejlesztés a játék gyártóknak is jó lesz, mert a kliensen kívül mást nem tudnak majd lemásolni a hamisítók, hacsak nem lopják el a kódot a szerverekről, vagy a fejlesztők nem helyezik át túl nagy részét a játéknak a kliensre. Szóval simán lehet, hogy bejelentkezel egy weboldalra, aztán onnan indítod a játékot anélkül, hogy bármit telepítenél a gépedre. Az egyedüli hátránya, hogy normális net nélkül nem tudsz majd játszani. Az origin egyébként csinál már valami hasonlót, annál külön klienst kell telepíteni, ami utána automatikusan lerántja a megvásárolt játékokat a gépedre. Szóval efelé tolódik el a játékipar legalább részben.
Buliban hasznos! =]
-
M@trixfan
addikt
Á, nem pálya az úgy. Én mondjuk már azt is utálom, hogy pl. BF3-ban nem játékon belülre van integrálva a szerver kereső. Technikailag amúgy sem böngészőből fut a játék, csak onnan töltődik le a plugin és indul a játék.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
mordeaux
tag
valóban el vagyok már ezekkel maradva úgy néz ki ha erről nem is tudtam, időszakosan játszom csak már, ez viszont még inkább alátámasztja amit mondtam, a böngészőből való játék futtatás ha valami komolyabbról van szó, akkor lényegében csak a játék menüjéig terjed... értelmét így nem látom, de mondjuk alacsonyabb szinten, egyfajta komolyabb flash játék reneszánszot szívesen látnék
Kirby a parancsnok
-
mordeaux
tag
Quake Live nál is plugin van, nem 1-2 megás, warface is telepítős... stb.. igen böngészőből indítod, ott jelentkezel be, de mikor indul a játék és kapcsol a motor... de egyszerűen ha másért nem is, akkor már csak a méretek miatt is telepíthetsz valamit, a warface azt hiszem valami giga mennyiséget szed le, nem is lehetne máshogy egy ilyen grafikájú játéknál
Kirby a parancsnok
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pedig még egyszerűbb is. Gondold el, nem is kell telepítened a semmit a gépre, böngésző meg minden netes gépen van.
Korábban kipróbáltam rendes webgl játékot amit ilyen demonstrációnak szántak, tök jól ment.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
M@trixfan
addikt
Jónak tartom, meg minden, csak pont a játékokat nem akarnám soha böngészőből futtatni. Nyakatekert dolog. Persze, megvan a rendes felhasználási köre ennek, szó se róla.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
alevan
őstag
Viszont erre is olyan körülényes fejleszteni mint az OpenGL-re?
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest