- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
failed
tag
Azt tekintve, hogy az amcsi porlgárok 90% meg sem tudná mutatni egy térképen, hogy hol háborúznak, azt meg kiváltképp nem tudná megmondani, hogy miért, hááát... és mindezek ellenére kötelességüknek érzik ezt a háborút... nem tudják mit keresnek ott, nem tudják miért mentek oda, sem nem tudnak, de azt "tudják", hogy ott "gonoszok" vannak... Ennyire meg lehet vezetni őket... és akkor csodálkozik az ember azon, hogy jön egy kicsit "értelmesebb", és kitálalja a sz@rt amit mindvégig elhallgattak mindenki elől?! Mert ezek is csak a szépet meg jót mondják, azt hogy mennyien haltak meg feleslegesen, hányan lettek nyomorékok, ilyenekről beszél valaki? Nem... Az a nyomorék hacker meg egy utolsó gerinctelen kis féreg. Képmutató kis senki. Ő hány emberrel b@szott ki pusztán azért, mert ő "szórakozott" picit? Most az ő nyakába hullana a sz@r ilyenkor meg fut az FBI-hoz, hogy "jajj nem én voltam, nem tudom hogy keveredett ez a csávó ide a monitoromra?!" ugyanmár...
Láttam a felvételt, és hát... Nem sokat kérdezgették, hogy mi legyen... -Lőjünk?! -Nem adok engedélyt. -Fegyvernek látszó tárgy van nála, az egy fegyver, TŰZ! kb ennyi volt. 2 kör, MG nyert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest