Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
haha haha hahahahahaha
te ám nagyon nem vagy képben... szabályos, pénzesebb... persze
S az Oracle-t sajnálni? Akik már eddig is a milliárdokban dúskáltak, vezetőjük már évek, évtized óta egyike a világ leggazdagabb embereinek? Vagy akiknek utóbb az volt a hobbijuk, hogy népszerű, ingyenes szoftvereket (pl. MySQL, OpenOffice, Java) fejlesztő cégeket felvásároltak, majd az ingyenes termékeiket tönkretették, hogy mindenki inkább az ő mocsokdrága termékeit vegye? -
"próbáltak szabályosan eljárni,egy pénzesebb,nagyobb cég lemásolta őket, lefizették az ügyvédeket meg a bírót és mehet a kukába mert nem tud kiteljesedni?"
Nem. Mondjuk szerintem eloszor erdemes lenne minimalisan kepbe kerulni az uggyel kapcsolatban, mielott nekiallsz gyanusitasokat szorni arrol, hogy ki kit fizetett le
(Mondjuk mar az is eleg vicces, hogy az Oracle-t valami szerencsetlen kis cegnek allitod be - ehhez kepest evente olyan tizmilliard dollaros profitot termelo ceg, ami egyebkent egy hajszallal tobb, mint a Google-e.)
Valojaban az Oracle ugye teljesen marhasag volt es a most szuletett itelet abszolut jogos es esszeru.
-
törölt tag
ennyi??
'mivel az Oracle korábban jelezte, hogy az eljárás felgyorsítása és a mihamarabbi fellebbezés érdekében"
gondolom készül az oracle a második menetre a nagyobb lóvéért, mert most a legtöbb keresetet ejtették, körbenéznek még a raktáron mit lehet még rávarrni a googlira aztán nekifutnak újra.
vaggynem, csak akkor nem értem minek sürgette pont az oracle hogy fejezzék be.
-
kymco
veterán
Lassan papagájnak tűnök, de szerintem az egész mögött a jogászok állnak. Szerintem önálló életre ébredt az a fegyver, amit jogászoknak nevezünk. Látszólag minden ilyen perben stratégiai okok húzódnak, az ellenfél ellehetetlenítése a cél, de ha megnézzük, akkor a jogi terület az, aki igazán profitál ebből.
-
törölt tag
nocsak van még egy sziget eladó valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Első tesztkörén a Snapdragon 8 Elite 2
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Oculus Quest 2 VR szett, 128 GB hibátlan állapot, garanciás
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest