- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Hogy tudna egy azonos gyartastechnologian keszulo max 60-100 wattos egyseg levaltani egy 300-500 wattost, ugy, hogy meg processzormagok is kellenek bele? Eleg irrealis elvaras. Sokkal inkabb a CPU kivaltasa a cel, es mar most vannak olyan feladatok, ahol joval alkalmasabb mint egy eros CPU.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Cathulhu
addikt
válasz #06658560 #87 üzenetére
Jesszus, hol állítom én, hogy általánosan mindenre jó? Ellenkezőleg, pont azt cáfoltam egy csomó ellenpéldával, hogy egyáltalán nem jó. Pont azzal érvelsz ellenem, ami valójában az én részemről történt. Szövegértés és logika...
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Cathulhu
addikt
Pontosan, ok maguk kotottek meg, mert ok abban latjak a jovot, az AMD meg emebben, mindketto hozott egy kompromisszumot a sajat jovokepe kialakitasakor, nem latom, hogy az a szituacio miert lenne kulonb mint ez.
-
Cathulhu
addikt
Igen, nyilvan az AMD is ugy tenne , hogy erosebb lenne a CPU mag, ha lenne olyanja, de nincs. Olyan szinten alarendeltek mindent a fusionnek, hogy ez most igy sikerult. Mondjuk a konzol piac szempontjabol bejott (de a vicc, hogy jaguar magokkal). De epp ez az erdekes, hogy nincs tokeletes CPU, meg az AMDnel 10x nagyobb gyartok is szopnak valamivel rendesen, az intel nem tud egy ertekelheto heterogen rendszert adni, a qualcomm sehogy sem all az uj architekturajaval, az nVidia is jobbra-balra csuszik es meg is van love x86 liszensz nelkul. Szoval nem all rosszul az AMD, de jol sem.
-
Cathulhu
addikt
válasz #06658560 #67 üzenetére
Nem, nem olvastad, mert hulyesegeket beszelsz, es akkor nem tenned (Vagy komolyabb bajok vannak).
Kedvedert, akkor mint egy ovodasnak, hatha ugy megerted:
- Az, akinek valaszoltam eredetileg (nem, nem te voltal) #28-as hozzaszolasban kifejtette, hogy szerinte totalisan alkalmatlan az APU workstationokbe
- Erre reagaltam ugy, hogy ez hulyeseg
- Erre jottel te azzal, hogy szerinted CAD-re nem jo
- En erre felsoroltam vagy 4 masik teruletet, ahol viszont idealis
- Es itt kezdtel el kavarni azzal, hogy en azt bizonygatom, hogy mindenre alkalmas (WUT?), meg hogy te milyen jol ramcafoltal (WUT?)Szoval javaslom legkozelebb olvass, ertelmezz, aztan valaszolj, es ne csinalj hulyet magadbol. Reszemrol befejeztem.
-
Cathulhu
addikt
válasz #06658560 #61 üzenetére
Oooo, mar bocsanat, nem en vagyok a korlatolt, aki szerint az APU nem jo workstationbe, inkabb te gondold at akkor mikor mire reagalsz, mert kezd zagyva lenni.
-
Cathulhu
addikt
válasz #06658560 #56 üzenetére
Es te egy image processinget? Vagy egy PS batcht? Vagy audio processinget? Egy video vagast? Ugy csinaltok, mintha a workstation csak azt az egy feladatot tudna vegezni, amit ti ismertek.
-
Cathulhu
addikt
Igen, nyilvan mindenki hulye, csak te vagy helikopter. Mondjuk valoban, ha valodi erved nincs, akkor igy celszeru lezarni a vitat, hatha bevalik.
-
Cathulhu
addikt
Persze megvan a magad véleménye, játékra lehet kelleni fog még egy ideig az erős proci, ez is igaz, de amikor azt írtad munkaállomásokba nem való a heterogén processzor, abból látszott, hogy az életben nem dolgoztál munkaállomással és valójában fingod nincs miről beszélsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla