- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabó András
tag
Mindenekelőtt nem értek a számítógépekhez, de az okostelefonokhoz még annyira sem, tehát nekem csak az egyszerű megfogalmazású segítség a segítség.
A lényeg, hogy telepítettem pc-re BlueStacks-ot, aztán amikor azzal nem mentem semmire a Genymotiont telepítettem, de az sem akart működni (lehet én nem csináltam jól valamit).
A cél az lenne, hogy egy pénzintézeti kódgenerátor Androidos alkalmazást tudjak telepíteni amihez legalább 6-os Android kell.
Előre is nagyon szépen köszönöm ha valaki tud segíteni. -
-
Viktor77
titán
Nem találtam aktuálisabb topicot, kérdezek itt.
Feltettem az MSI App Playert (Bluestacks). Működik is szépen, Play is megy, játékot is installáltam.
A Real Racing 3-ról van szó. Jól megy (menne), ha be tudnám állítani a kezelést.
Semmi gombot nem vesz be, de az up-ot igen (kameraváltás). Illetve, még mintha a jobbra-balra menne, a kerék ugyan nem fordul, de a fejmozgás megvan.Van valakinek megoldása, milyen irányítót hova tegyek?
-
ThodEE
őstag
Sziasztok !
CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT hibával kékhalálozik, már a telepítés végén eldobja magát, újra indul, ha akarod telepíteni mondja hogy fel van telepítva, akarod indítani, ha indítani akarom akkor is kékhalál. Minden alapórajelen
Van amit érdemes kipróbálni vagy felejtsem el
-
efi99
őstag
Üdv.
A Windowson futó Bluestacks android emulátorhoz készítettem egy magyarítást, ha érdekel valakit:
https://drive.google.com/file/d/1CdhHGJbogus9Pc8j0aY6T9E-zK7bu-Qj/view?usp=sharing -
-Zerg-
tag
Nem jár erre senki?
-
kpal
nagyúr
Hogyan lehet "@" betűt írni
vagy valami billt előhozni mint rendesen mobilon szokott lenni ?
-
Saskakas18
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy nem megy a Bluestacks mióta újra lett telepítve a windows.
Hiába hozzáadom a fiókokat, de a játékban nem tudom váltani, mert valami szinkronizálási hibát ír ki.
Azt hittem, hogy az újratelepítés megoldja a bajt, de sajnos nem. Vissza raktam régebbi verziót is, de azok is ezt csinálják.Van valami megoldás erre?
Segítségeteket előre nagyon köszönöm!
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #53 üzenetére
Jut eszembe, hátha msá is beleszaladna ebbe a problémába.
Jobban megfigyeltem és s "képernyő elsötétedés" volt ilyen hatással. Leszedtem a Screen Timeout nevő alkalmazás, amivel eltiltottam a képernyő kikapcsolást, így már nem sötétedik el az ablak.
Üdv: RR
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok! Az a gondom a programmal hogy 9GB-ot megesz a C meghajtón, nem lehet átírni az emulált tárhely méretet kisebbre? Nekem 1-2GB is bőségesen elég lenne.
Amennyiben nem, hogy intézhetem el hogy D meghajtón fusson? Nem hiszem hogy egy másolás megoldaná. -
DS39
nagyúr
a Windroy nevű program erre a feladatra tökéletes, normálisan futó androiddal lehet tesztelni az appokat.
-
Csontikka
aktív tag
Sziasztok,
MAC-es változatba valaki nem tudja, hogy lehetne megcsinálni, hogy magyar legyen a "Physical keyboard layout setting"? Alapból ugye nincs benne a magyar nyelv... (ilyen képernyő billentyűzet megoldás pedig nem játszik, mert ugye billentyűzetről szeretném vezérelni, nem egérrel nyomogatni a betűket...)
köszi,
Csontikka -
randras
veterán
Nagyon komoly app lesz, ha elkészül!
-
domi007
őstag
Semmi értelmét nem látom, de mind1....
-
ErosenZold
senior tag
vééégre
-
Iomega
addikt
válasz
hodostamas #42 üzenetére
Amikor be akarok lépni a google fiókba, már írom be az e-mail címet+ passwordot, ezután kiírja, hogy vagy az e-mai cím, vagy a jelszó nem jó. Pedig nem azzal van a gond. Hibát nem ír ki szerencsére, meg az appok is működnek, amik alapból fent vannak. Ja, ha a FB oldalra akarok belépni, szint úgy az a helyzet, mint a google-be való belépéskor. Le akarnék tölteni próbaképpen droid appokat, de ahhoz be kell jelentkeznem a google fiókommal. És ezt nem engedi.
-
Iomega
addikt
Miért nem tudok belépni a google accountomba?
-
Prof01
veterán
Na ez jónak tűnik, mindjárt ki is próbálom.
-
Iomega
addikt
Most telepítettem, működik.
-
cer
tag
Azt hittem már rég van ilyen......
-
mrhitoshi
veterán
válasz
hodostamas #35 üzenetére
Erre azért nem gondoltam, mert azt hittem, hogy a Google ad valamilyen környezetet az appok kipróbálásához a komolyabb fejlesztőknek, de ezek szerint, nem veszik komolyan az appok fejlesztését a Google-nál.
(#37) hodostamas : Ok. Így már tiszta.
-
mrhitoshi
veterán
Erre mi szükség van ? Fingó programot ne csak a telón nyomjam, hanem a gépen is ?
Inkább fordítva csinálják.
-
Kris87
aktív tag
válasz
hodostamas #30 üzenetére
Igen, az el. A beépített appok is mennek szépen. Egy laza angry birds-öt nem tudtam szinkronizálni, mert unsupported, mint a többi app-om egyaránt. Gondoltam megoldom a linkelt módszer(ed) szerint, de nem mén.
-
dabadab
titán
válasz
Angel1981 #18 üzenetére
Igazabol egy ilyen emulator mar a kezdetek ota resze az Android SDK-nak, de valoszinuleg (szinte) senkiben sem merult fel az igeny arra, hogy ne csak teszteles miatt, hanem tenylegesen is androidos programokat futtasson PC-n.
Mondjuk ha tudom, hogy ilyen cuccert 14 millio dollart lehet kapni, akkor nem lottot veszek, hanem irok ilyet -
Kris87
aktív tag
válasz
hodostamas #28 üzenetére
Nem ugrik fel semmi. Vírus ölő az épp van, de nem sok vizet zavar, kikapcsolva sem produkálja magát az app.
-
Kris87
aktív tag
válasz
hodostamas #9 üzenetére
Valami okból nem megy a trükk része a dolognak, az apk állományokat hozzátársítva az indító (kreált) parancsikonhoz nem történik a világon semmi. Simán a HD frontend.exe-hez társítva sem indul. 5let?
-
Ez nagyon kemény!
Nem a windows alapú programokat akarják futtatni androidon, hanem fordítva.
1 évvel ezelőtt se hittem volna el. -
G.I.JOE
senior tag
válasz
hodostamas #23 üzenetére
Ahhaa, megvan!!
-
( V )
veterán
na végre valami jó hír
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
hodostamas #21 üzenetére
Mi? És a program files-on kívül hova pakol, mert ott nekem csak 11 mega van!
-
G.I.JOE
senior tag
117 mega
Egy emulátortól nem rossz.
-
Angel1981
veterán
Igazából csodálkozom, hogy egy ilyen programra eddig kellett várni.
-
lujó55
addikt
Minek?
Át kell írni Winre és kész. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Ezért fog menni, mert az OpenGL ES 2.0 támogatás megoldható. Sőt az NV és az AMD már megoldotta. Itt az a probléma inkább, hogy a PC-s rendszerek sokban különböznek a mobil IGP-ktől. Az IMR az az immediate mode rendering rövidítése. A mobil lapkáknál ez azért nem ideális, mert relatíve sok memóriát igényel, és sok a felesleges számítás. Ezért alkalmazzák ott a különböző tile-based rendering megoldásokat. Összességében az inkább tartson a setup tovább, de a memóriával és a számításokkal spóroljunk alap érvényesül. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai, de az egyes algoritmusok az egyiknek, míg más algoritmusok a másiknak kedveznek. Mobil szinten nem kérdés, hogy a tile-based renderingnek kell kedvezni, mert a mobil IGP-k jelentős része ilyen. Az IMR GPU természetesen futtatja a szabványos kódot, csak az algoritmus optimalizálásával többet is tudna. Ezen a Tegra segíthet, mert az is IMR, így az új alkalmazásokat egyre inkább megfeleltetik az új igényeknek, de mindenkinek nem lehet megfelelni. Katasztrofális sebességvesztés persze nem lesz.
-
ddekany
veterán
"Futni fog, de sokat számít azért, hogy a termékedben milyen IGP van. PC-n az IMR az elterjedt, míg az Androidra csak az NV tervez IMR magot."
IMR minek a rövidítése? Amúgy tudtommal a játékok OpenGL SE-n keresztül érik el a GPU-t Andorid-on, az pedig, azt gondolnám, fekszik PC-knek is.
-
Devid_81
félisten
Látom AMD-éknél még mindig maradt egy kis felesleges pénz marketingre
-
hodostamas
addikt
válasz
buvartacsko #12 üzenetére
Több mint egy hete használom, semmi bajom nem volt még vele, ott valami más gubanc van
-
buvartacsko
addikt
látszik hogy android, 3/3 indítás úgy csontra fagyasztotta a gépet. hogy csak aksi kivétellel tudtam újraindítani.
egy igencsak beton stabil thinkpad ráadásul.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A részletekről nem szólt a sajtóközlemény, és alapvetően jó sebességet kaptam, de voltak programok, ahol betekert a négymagos, és akadt rendesen. Egyelőre még nem százas. A potenciál látszik benne nagyon. Az biztos, hogy számos dolgot emulál, hiszen ez elkerülhetetlen, és ez már mindenképpen sebességvesztés, még ha periféria is. Az, hogy ezek mennyire eszik a hardvert azt az alfa kód miatt nehéz megjósolni. Én is csak abból tudok kiindulni, hogy valami hasít rajta, míg volt, hogy más akadt, mint az atom. Az, hogy utóbbi mitől van azt nem tudom. Nyilván alap, hogy egy nem végleges programnál vannak hibák. Valószínű, hogy a végleges verzióra már elég kevés lesz a sebességvesztés a programtól, de azt figyelembe kell venni, hogy az Androidra írt ... teszem azt játékot nem a PC-s chipekre optimalizálják. Futni fog, de sokat számít azért, hogy a termékedben milyen IGP van. PC-n az IMR az elterjedt, míg az Androidra csak az NV tervez IMR magot. A többiek nem. Ezekre külön optimalizálás illik, nem kell, de ajánlott. Ezekből az eltérésekből adódhatnak teljesítményvesztések.
-
ddekany
veterán
De a cikkben az szerepel, hogy az emuláció miatt lehetséges, hogy erősebb gép kell hozzá. Márpedig ha x86-os Dalvik-ot használna (ellenben az ARM-ossal), akkor nem kellene semmit sem emulálni. Nyilván eltekintve néhány mobilos perfiéria emulálásától, de az meg nem számít sebességben sokat.
-
hodostamas
addikt
Kis trükkel egyszerűen telepíthető bármilyen app, illetve Market is megoldható rá. [link]
-
Ez nagyon jó kis cucc, ki is próbáltam, pár dolgot sajnos még nem lehet telepíteni, vagy csak nekem nem sikerült,
de később remélem jó lesz ez is.
A launcher és az OI file manager is rendesen fut, tisztára mint a telefonon.
Szóval jó, és akit érdekel kicsit elbíbelődhet vele.
-
Daywalker
addikt
A BlueStacks nem új dolog, eddig is lehetett tudni, hogy min dolgoznak. Az új hír, azon felül, hogy van már használható változat, hogy az AMD
beszállt ennek a fejlesztésébetámogatja, ami teljesen érthető az üzletpolitika miatt. Ez nem reklám, hanem tény. Miért kell mindenbe belelátni olyat, ami nincs?! -
siriq
őstag
Nalam az alpha frankon nem fut. Majd talan kesobb. Pedig mar egy par napja fent van.
-
.mf
veterán
Jól sejtem, hogy ez egy fél virtuális gép, ami a szoftverkörnyezetet emulálja (hw-t már nem feltétlenül szükséges, ld. Android Atomra), hogy tudjon a program futni? Ha az, akkor mi tartott eddig, miért olyan különleges?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Miért is? Mert bejelentették, hogy a Fusion Fund program támogatja a fejlesztést? Ez nekem inkább ténynek tűnik, ennyi erővel minden hírünk reklám.
Nyilván nem azért támogatják, hogy a konkurenseknek jó legyen, hanem azért, hogy a Fusion APU-n jól fusson. Majd ha a többiek is támogatják, akkor róluk is lehet beszélni.
De nyilván várom az adataidat, melyek megcáfolják az AMD-vel kapcsolatos támogatásról szóló információt. -
decibel
aktív tag
Egy kis AMD reklámot azért sikerült ide is betuszkolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat által kifejlesztett lejátszó program nagy jövő előtt áll, és a gyártók is értékelik a technológiát.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest