Hirdetés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Ki lehet fogni q9300-ból is jól tuningolható példányt...de tény hogy kisseb %-ban mint ahogyan egy -egy elhíresült "tuningCPU" tipusból...
Ezt a folytonos q6600-hoz való hasonlitgatást meg egy hülyeségnek tartom mióta én cseréltem (előtte nem volt hasonlítási alapom -de jóóó hogy nem halgattam a q6600 hívőkre-)
Mégpedig azért tartom hülyeségnek mert itt is előjön ugyan az a szituáció mint a 2mag-4 mag vitáknál...a megoldást pedig mindig az jelenti, ki mire használja....
Nekem személy szerint a Q9300 valahogy jobban teljesit konvertálás közben (videóval foglalkozom főként, a játék csak másodlagos), mint az előd ami a gépben volt (Q6600)
Ez nagy valószínűséggel az SSE4.1-nek köszönhető...Az viszont nem tudom minek köszönhető (és ezért lehet sokan megdobálnak tojással meg paradicsommal-bár ez utóbbi primőr, és gazdasági válság idején ilyenekkel ne dobálózzunk ha kérhetem
- ) Hogy mintha ugyan azok a programok (pld Premiere CS3) jobban kihasználnák a négy magot mint a Q6600-ban... Egy szó mint száz...nekem 10 ropogót kellet rádobnom a q6600-ra, és lényegesen jobban érzem magam "rajta"....
Tehát nekem volt alternatíva,,,,ha pedig valakinek van esze, és nem csak kedvtelésből veszi meg a 4magost, hanem mert használja is,,,akkor igen is alternativának érzem a Q9300-at...
Üdv
twine
Új hozzászólás Aktív témák
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- ) Hogy mintha ugyan azok a programok (pld Premiere CS3) jobban kihasználnák a négy magot mint a Q6600-ban... Egy szó mint száz...nekem 10 ropogót kellet rádobnom a q6600-ra, és lényegesen jobban érzem magam "rajta"....