- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Javaslat kérése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Új AI gyorsítókat készít Kínának az NVIDIA és az AMD
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Na most azt írtad le, amit én... nem érdeklődött, mert nem kényszerítette rá, hogy fizetni kell, szóval mi volt a "lárifári"? Ráadásul pont az ilyen esetekben egyértelmű, hogy büdös életben meg nem vette volna a szoftvert egy warez-mentes világban sem, plusz az abból húzott haszna is közelít a 0-ához, tehát emberileg/morális téren is ezek a legenyhébb esetek. Max. azért lehetne elmarasztalni ilyen esetben illetőt, mert nem azzal tölti az idejét, hogy a cégek honlapjain próbálja kisilabizálni, hogy mi-hol-merre...
-
dabadab
titán
"Mivel a széles körű felelősségrevonás nem lehetséges, ezért csak az egyes esetekkel való kiemelkedő példastatuálással lehet riogatni"
Szerintem azt te is erzed, hogy azert az nagyon nincs rendben, ha valakit masok bunei miatt buntetnek: ennyi erovel ravarrhattak volna a vorosiszapos balhet meg a mori bankrablast is.
"tudta, hogy az Adobe gyárt ilyet, tehát felment a torrentoldalra, beírta hogy Adobe meg pdf, erre az kidobta a legújabb Acrobatot. De persze nem tudott semmi másról."
Ez azert szerintem eleg jol illusztralja, hogy a sokszor pozitiv peldakent elorangatott windowsos szoftverinstallalas mennyire nem felhasznalobarat. Ugyan lehet mutogatni a userekre, hogy miert nem szakertok ezen a teren is, de a problemat en ott latom, hogy Windoson a szoftverek telepitese egeszen egyszeruen nincs kitalalva, megoldatlan, meg nincs kesz arra, hogy a vilag ezt hasznalja
Új hozzászólás Aktív témák
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- BestBuy topik
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Sound Blaster GC7
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest