- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
-
Dr. Akula
félisten
Az jó márka. Nem tuningramnak, hanem megbízhatónak. Notebookban pl. szinte mással se bővítenek, mert az 99% hogy jó lesz bele. Ez is egy "jóság". Viszont tuningra nem ezt venném, habár a HyperX az almárkája, szóval azon keresztül ott is jelen van. Azért inkább valami jófajta G.skill vagy Corsair.
-
Ez relatív. Nekem 32 GB 3000 MHz CL15-ös kitem van, ami szerintem már szintén gagyi.

Baj vélhetően nem lesz egyikkel sem, kábé már az összes gyártó moduljai tudják minimum azt, ami rájuk van írva, de általában többet is. Tartósan.Csak a 3000 MHz az már semmi. Intel mellé persze akár még jó is lehet, ha bírja az alacsony időzítéseket, de az említett CL 16-18-18-38 nem valami meggyőző. Vagyis tippre gagyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- LEGO klub
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI - 3 év garanciával
- Új, felbontott G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL26 Trident Z5 Neo RGB EXPO - 10 év gari! -
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Elite 5 Ultra 48GB (2x24GB) DDR5 6400Mhz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3200MHz
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, nem is hallottam ilyenről, meg rendre élettartam illetve 120 hó gar vonatkozik.