- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ide vele de azonnal.
duree54
-
jézusom
addikt
Régóta nézegetem a projikat, de 55-65 colnál úgysem vetítenék nagyobbat, és ekkorában olcsóbb egy oled tv, ráadásul 4k.
-
Clever0
senior tag
-
D.Va
senior tag
atus72 Köfi
sirdenis
Az szép
Én ideiglenesen anno tapétaszegő csíkot húztam a vászon köré. Aztán ott is maradtÉn nagyon vékony 3-5 centi széles feketére festett lécet akartam keretnek csinálni...
De ha valaki az egész falat festi h499-el akkor keret sem muszály igazából... vagy a "keretet" is magát rá lehet festeni a falra... Nekem azért kellett szegély mert tapétázva lett a fal, csak a vászon rész maradt csupasz falként.
Posztolnék szivesen képet hogy milyen a kép rajta működés közben, de profi fényképezőm nincs, a mobiltelós fotót meg hagyjuk inkább félhomályban szobában...
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
titán
Szerintem ha tovább fejlődik a LED OLED technológia akkor ennek a hangos sokat fogyasztó égőt cserélgető, csak a sötétben jó technológiának harangoztak.
Csak végre jutnánk már el oda hogy 100-150"-os panelt mint egy tapétát megveszel a boltban hazaviszed felteszed - kb. mint a vetítővásznat rákötöd a tápot és kész mehet a buli.
Ezek a vetítők sosem fogják utolérni a saját fénnyel bíró megjelenítőket.
-
Akula
őstag
+1 szavazat a fehér falra.
majd ha megnőnek a gyerekek és már belefáradnak, hogy a falra firkáljanak, mint az ősember, akkor leglettelem és kap mázolást.Amúgy szerintem ez olyan fucsán hangzik: "A termékcsoportban szokatlanul erőteljesnek számító, 30 wattos, integrált Harman Kardon hangrendszer található majd benne..." Kell oda ez a benne?
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
D.Va
senior tag
Én sem vagyok kőműves mester, soha életemben nem csináltam kőművesmunkát, szobafestő sem vagyok, de mikor megvettem a projektoromat, (és nem akartam 50-et 100-at egy jó vászonra kiadni) vettem a fáradtságot és egy hétvége alatt tökéletesen sima vásznat gletteltem magamnak. Nem egy nagy vászisztdász, csak egy szabad hétvége kell hozzá. És hozzáteszem hogy a tapéta alatt a fal olyan görcsös és egyenetlen volt hogy kapaszkodni lehetett benne, az eredeti házépítő "mesterek" olyan szép munkát végeztek, inkább eltakarták tapétával a förtelmes munkájukat...
Szóval 1 centi vastagon legletteltem a falat, simára csiszoltam és h499 festékkel lekentem.
A képen nem látszik, de olyan sima hogy a gekkó is lecsúszna rajta.A kép meg perfect, nem kell jobb sztem...
Ja és aki nem maximalista... annak egy nem tökéletesen sima, egyszerű fehér fal is bőven megteszi...
De én inkább nekiálltam rendeset csinálni...TÁDÁÁÁ
[ Szerkesztve ]
-
tothbe
addikt
ehhez egy forrást is megjelölnél, hogy honnan lehet majdnem 3-at venni belőle? én 1800 dodó alatt nem vagy alig találok akár Kínából direktben rendelve sem. De itthon hivatalos garival, vagyis forintért meg 600ezer alatt sincs. De lehet, csak én keresem rosszul, pedig már egy éve kajtatom minden felé.
By(e) Tothbe
-
nap
addikt
Inkább lenne 3000 ANSI lumen és 2000 dollár.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
atus72
őstag
Ha megrendelem akkor küldenek hozzá mesterembereket is akik tökéletesem egyenletes falat is feltudnak majd húzni hozzá?
-
Laza...
addikt
Ennyi pénzért kapok majd' 3 lézeres sáomit, és marad popcornra is
Never give up!
-
Televan74
nagyúr
Jó lenne egy ilyen,már csak a nagy fehér fal hiányzik hozzá,és a 850.000Ft is.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
És a melléklet sajtófotó szerint fekete fényt is tud
Aki él és nem boldog, az téved!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az amerikai cég az audió termékek és kamerák mellett egy új területere törne be.
- A nagykirály! Logitech Z 5500 5.1 THX aktív hangfalrendszer
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Újszerű kék Apple AirPods Max fejhallgató- új akkumulátorral
- Új, bontatlan MEE AUDIO T1CMA bluetooth fejhallgató - 1 hét próbagarival! -
- Sony WF-G700NB - INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest