- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
válasz
#65675776 #26 üzenetére
Akkor biztos nem teljesitett ugy anyagilag, ahogy a Ubi elvarta volna, igy valoszinuleg soha nem lesz 2. resz, amit nagyon sajnalok, mert szerintem meltatlanul alulertekeltek a jatekot.
De ha kiadnanak vmi enhancedet belole, biztos vegigjatszanam megint, de hat erre sincs sok esely sztem.
-
Prosector
addikt
válasz
#65675776 #20 üzenetére
Az 1. resznel mas volt a jogi helyzet?
Vagy az Arkane nincs mar joban a Ubival? Mert ugye a Dark Messiah-t a Ubi adta ki.
#18) doooo, (#19) Dark Archon: kb. 1 evvel ezelott meg fent is volt a gepemen, nem sok jatekon rohogtem annyit, mikor kijott a demo (az orkos-szakadekos palya) ejjel 2-ig rugdaltam azon az egy palyan a szakadekba az orkokat es visitottam a rohogestol.
Amugy nem is ertem, h ezt a fajta rugast miert nem teszik bele tobb jatekba...hatalmas fun.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Lövöldözni jó, de természetesen csak lőtereken és videojátékokban! Ezúttal az első személyből ólmot pumpáló, vért literszám kiontó alkotásokat vettük most számba.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Gran Turismo
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest