- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveK88
tag
Gyártóval kell felvenned supporton keresztül a kapcsolatot. HX750-em használtan vettem itt aprón 7 év garis volt de lekapcsolgatott, most cseréltettem ki Corsairrel. Nem gatyáztak egyből cserélték. Elküldtem nekik az enyémet, küldtek helyette másikat. DE!!! Kell hozzá nekik számla vagy garilevél a bolttól ahol vetted. Plusz te fizeted a kiviteli költséget. Visszafelé már ők fizetik.
-
-
velod
csendes tag
Vagy nyomod a házba a levegőt elől és onnan megy a tápon meg egyéb nyílásokon kifelé. Csak alsó tápos házba inkább ne, mert az nagyon elszigeteli a tápot.
Hogy elmegy? Biztos. Hogy nem tesz jót neki az is. 5 évet el fog menni, tízet már sokkal kevésbé esélyes.Kedvenceim a pörkölt tápok amikben egyszercsak megállt a venti, de mennek tovább. Vállalhatatlanul barnára ég a PCB bennük. Nyilván, nem ilyen üzemre voltak tervezve, de illusztrációnak jó
-
-
Eclips21
őstag
Azt mondja mar meg valaki ha veszek egy tapot 2 max 3 ev garit ad ra egy bolt, de a dobozan ott ordit a felirat hogy 5 ev garancia. Akkor pl 4ev elteltevel kihez kell fordulni?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Dr.FantastiK #19 üzenetére
Új korában se volt egy kiugróan ajánlat a HX1000-es... Teszteken jól szerepelt, de túlárazott volt a CWT belsőhöz képest.
De azért elolvastad amit írtunk.. Remélem
[ Szerkesztve ]
-
shiftac
aktív tag
válasz Dr.FantastiK #1 üzenetére
Szerintem a Seasonic tápok jobb minőségűek, de felsőbb kategóriába a Corsair is minőségi belsőt rendel a tápjaira, amikre mer 10 év garit vállalni. EVGA-nak is vannak tápjai 10 év garival például.
Az viszont mindenképpen korrekt tőlük, hogy azok is megkapják a kiterjesztett garanciát, akik korábban vettek az említett Corsair tápok közül.
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
törölt tag
Nekem egy HX 450-em volt tőlük, az tényleg az egyik legjobb táp volt akkor; ha jól tudom, Seasonic belsővel. A következő tápom már egy 400-as Seasonic Platinum Fanless lett. Szívesen vettem volna Corsair-t is, de ahogy láttam, 4-500 watt körül az összes termékük egy alsóbb ligában focizik.
A kisebbekről úgy általában is elég ellentmondásos dolgokat írnak (magyarul, hogy hulladékok ), így én biztos nem jelenteném ki, hogy a Corsair tápok a legjobb minőségűek. Esetleg azt, hogy a legnagyobbak a felsőkategóriában versenyképesek.
Ez a döntés viszont örvendetes.
[ Szerkesztve ]
-
DRAM-ból is ők a legjobbak!
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
törölt tag
Nekem egy félpassziv GS700 van, na de mikor beindul a venti rajta, mint a repülőtéren a repülőgép motorja
-
Sebestyen01
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Sebestyen01 #10 üzenetére
Azzal nincs is bajom, de a Corsair a PC iparág Samsungja... Sokszor a névért többet kérnek ..
-
twollah1976
őstag
Már az első bekapcsolástól kezdve morgott a ventilátor.
Garanciában nem tudod cseréltetni, mert a bolt csak a vállát vonogatja, ventilátor morgásra nincs garancia, csere.
Esetleg ha jó fejek, levásárolhatod az árát, de az már nem Corsair vagy az a típus amit eredetileg szeretett volna az ember.Kicseréled a ventilátort és ugrott a garancia.
Megtanulsz vele együtt élni.
Esetleg eladod és reménykedsz benne, hogy a vásárlót nem zavarja a morgás.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Graphics
Jómunkásember
Nyilván ehhez semmi koze a Corsairnek.
Oemtol veszik... Kattogo GS-re vagy a melegedo HX-k? Megvan?
Soorolom
Seasonic / vmikor volt ilyen is náluk../ CWT, Great Wall /hányás/ Chicony Power / hányás../
Flextronics, melyikre gondoltál.?[ Szerkesztve ]
-
thomeef
őstag
válasz twollah1976 #3 üzenetére
Ventik terén tényleg jó lenne leszokni a 2 év alatt szarrá csapágyasodó Yate-Loon ventikről, főleg az AX, HX szériában. De ettől eltekintve ezeknél nem nagyon van komolyabb minőség. (HX, AX szériáról beszélek)
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
-
PPatrik
aktív tag
Jól kezdődik a hét, AX1200i tápom van
-
Sebestyen01
őstag
Helyes 7-rol 10 evre Kovetendo pelda lenne ez !
-
twollah1976
őstag
Lehet, hogy minőségiek, ettől függetlenül a TX 650 V2 ventilátora gyárilag zajos.
A Corsair fórumán sokan panaszkodtak a hangjára.
Nekem is zajos, percekig hallgatóztam a gépházban, mire kiderült, hogy a tápegység ventilátora a ludas.
A másik Corsair VX450 tápom ventilátora meg se mukkan olyan csendes.
Ez után elég nagy csalódás volt a TX 650 V2.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
KYZRR
őstag
Már nem 2012-t írunk..
Mellesleg, a Corsair csak OEM beszállítótól rendel tápokat, ők csak a ventit, és a külsőt dobják rá.[ Szerkesztve ]
You can only die once, make sure it is worth it...
-
Dr.FantastiK
őstag
nyilvan, a CORSAIR tapok a legjobb minoseguek !
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest