Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Szia!
Igen erről beszélünk,,,
bár ahogy írtam is (hátha másnak is hasznos lesz) Gearbesten most durván akciózzák a pirosat
"Rögtön megy"...

Kontrollerbe 4db "AA" elemet vagy aksit kell rakni....beállítod,(ahogy neked tetszik, kerékösszetartást stb) és pont...
Nekünk a jó minőségű sony elemek cca 1,5 hónapot húzták a kontrollerben,,,napi 1-2 aksit kiautózva...Két "kamu-t" tudok elmondani az autóról....
Az 50km/h kamu....a cca. 35-40km/h már nagyjából valós lehet,,még nem mértem meg...de 50-el nem megy....
A töltője kuka...valahonnan szerezz szerintem egy normális töltőt, (én a drónom miatt is vettem egy isdt q6 plust ezt nagyon favorizálják "a népek".....biztos nekem is jó lesz...Igy a gyerek autója is meg apa játékai is normálisan lesznek töltve!Az autó gyári töltője, kb 6-8 töltés után lerugta az egyik kondi ruháját...
Aztán átforrasztottam,,,,3 töltéssel később jött a második kondi...
Vettem itthon bele 3 kondit,,,kicseréltem,,azóta tölt,,,,de már uton van felém a fent említett töltő...
szóval új töltőt hozzá minél előbb
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest