Hirdetés
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Hobby elektronika
- Elsötétül a Steam Deck, ha letöltés fut a háttérben
- Milyen széket vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Managertoys.hu t nézd meg, himotot árulják ami azért jó, mert ebayen hsp néven szarásig van alkatrész vicc ár alatt egy kicsivel.

KB vrx minőség, bár az nemsoká elválik.
Én is vettem egy gépet, mondjuk azért is mert mókás hogy szinte minden alu rajta

Megtápolom egy autó gyilkos BL szettel, kíváncsi vagyok mit bír majd ki
-
zolisx4
őstag
Ha 1/10 ben gondolkodsz,akkor én a VRX et javaslom,ha voltál a Jako-modell boltba,akkor tudod miért mondom mert van alkatrész dögivel .
1/18 autót ha lehet kerüld,kevés az alkatrész.A többi közül bármelyiket megveheted,minimális eltérések vannak a típusok között lengőkar hossz meg hasonló de alapvetően ugyan az a szisztéma,ami már jól bevált.
biztosan találsz valamit ami tetszik.
Azért ezek kefés modellek tehát úgy kalkulálj hogy kell egy szabályzó,motor,és aksi,egy fém fogas szervó sem árt.Ha nincs keret maradhat úgy ahogy van de a gyári aksi az nem túl acélos.Beletolsz egy 5000 li-po aksit és hajrá .A kefés motorok elég jó minőségűek amik benne vannak,nekem sokat kibírt.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 10
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Hobby elektronika
- Elsötétül a Steam Deck, ha letöltés fut a háttérben
- Google Pixel topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Revolut
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest