- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bakitm
tag
Hello!
Milyen pozitívumok és negatívumokat tudtok mondani az Imperatorról? Egy ideje nézegetem és ha lesz rá keretem meg is szeretném veszem majd. Azért ez néztem ki, mert fontos a fingertip grip és a minimum 5 gomb, nah meg persze hogy jó legyen a fogása.
Olvastam, hogy az első verziónak az oldala az fényes műanyag volt, amit sokan kritizáltak. Ezt a 2012-esben orvosolták már? Meg pár hozzászólással feljebb olvastam valamit, hogy "padtól elemelni nem szabad". Ez tényleg azt jelenti, amire gondolok vagy lehetséges úgy használni mint bármelyik másik egeret, mert nekem benne van a játékstílusomban, hogy folyamatosan pozicionálom az egeret, hogy mindig kényelmes legyen és sose érjek a csuklóm határáig.
Az élettartam és elhasználódással kapcsolatban milyen tapasztalatok vannak, bírná 3-4-5 évig is akár az egér?
Tudom, hogy egy jó egérhez fontos egy jó pad is. A jelenlegi qck mini padommal nyugodtam tudnám alkalmazni igaz?
Előre is köszönök minden választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF F16 FX607 - 16" WUXGA 144Hz - Intel i5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 3 év gari
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest