Hirdetés
- Apple MacBook
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xXxPongi
aktív tag
hello!
Én is xeretnék cooperhead tulaj lenni
De csak akkor, ha tudtok segíteni. Mivel nekem savval maratott üveglapom van ami sima üvegszínú és úgymond ''utángyártott''
(nem speciál egérpadnak készül)
Olvastam a topicban, hogy üvegpadon nem az igazi, de bevallom őszintén többet nem ovastam utána, hogy esetleg valami fw frissítéssel, vagy az üvegpad szinezésével, stb.vel lehet e változást (javulást) okozni. Tapasztalat?
Vagy, ha most valami padot is kéne hozzá vennem, vagy kreálnom, akkor az valszeg mekkora +költség lesz kb. (sensektől eltekintve)
Előre is köcce (és kérlek nézzétek el, hogy olyat kérdezek ami valszeg már megválaszolást nyert, de a technika fejlődik, lehet a válaszok is mások lesznek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(nem speciál egérpadnak készül)