Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Polc
tag
Az ilyen képekből mármint formátumból érdemes 3D-s képeket készíteni.Majd jön azis.
-
Darkness1
aktív tag
Ugyan leült a topik, de nekem van egy - szerintem - jó nyersanyagom. Felteszem ide, egy hétig marad fenn a senduit oldalon, addig lehet dolgozni. Mindenképp érdekelnek az eredmények.
A tiff kiterjesztést szedjétek le, valamiért hozzátette az oldal. A fálj neve: IMGP0831.DNG
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést kérek tudom nem idevaló, de nem boldogulok a progival.
Dolgozik valaki Raw Therapee-vel?
A kápeket most egyesével mentem ki szerkesztés után.
Meg lehet azt csinálni, hogy szerkesztés után akár 200 képet mentek ki egyszerre? Ott hagyom aztán had dolgozzon.
Írja meg lgyszi a folyamatot, köszi!! -
Batka72
tag
Még nem volt szavazás, így játszottam kicsit én is.
Szellem kastély
-
Hacker75
aktív tag
Na mi van, meghalt a topic???
-
rumos14
nagyúr
íme az én verzióm, a célom nyilván a a fényviszonyok kiegyenlítése volt, elkerülendő, hogy a képnek "mosott szar" fílingje legyen.

nagyban: [link]
látom, 40D-vel készült a kép, hát, értem, miért hívják az én gépemet (és obiparkomat) belépő szintűnek...
-
madgie
titán
-
Hacker75
aktív tag
-
madgie
titán
No, innen tessék húzni az új házifeladatot

-
werttzui
addikt
-
johnjohn
addikt
Böngészővel megnyitva valami miatt világosabb mint Photoshoppal nézve, úgy is nézzétek meg.
-
Cassidey
senior tag
lehet az eget bekene festeni kekkel

-
madgie
titán
válasz
philoxenia
üzenetére
Na, akkor először... az égbolttal nem tudtam mit kezdeni a kiégés miatt, ezért alakítottam ilyenre.
-
madgie
titán
válasz
philoxenia
üzenetére
Előre félek, mennyi műanyag hádéer lesz ebből

-
philoxenia
MODERÁTOR
Tennék be képet.

Kicsit nehéz feladat volt a gépnek ez a kép, kíváncsi vagyok, RAW-ban mekkora dinamikát lehet kihozni, HDR megengedett.

-
-
madgie
titán
Szegény lyánynak a fogára figyelni kéretik, a képek egy részén összemosódik az ínnyel...
-
Batka72
tag
No én is biggyesztek ide valamit...

nagyban -
madgie
titán
Ezt egy szem rawkonverterrel csináltad?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(mert a szabály szerint úgy szabad, semmi PS, vagy ilyesmi...)
No, itt az enyim, szokás szerint pure Lightroom

Itt meg egy kisebb:

-
[ Módosította: philoxenia ]
-
sztyui2
őstag
Itt az enyém!

Nagyban
Ha valakinek kell, esetleg tudok adni egy PSD-t. Benyomnám már ebbe a hsz-be is, de nincs időm megvárni, hogy feltöltődjön a 200mb-s PSD. -
werttzui
addikt
-
Cassidey
senior tag
-
Cassidey
senior tag
Veget ert az elso fordulo!
Indulhat a szavazas, amit holnap este zarok, a gyoztes kedden toltheti a kovetkezo feladatot.
-
delta9
senior tag
játékból:
-
KTTech
veterán
-
johnjohn
addikt
Klikk
Szerintem esetleg így . -
werttzui
addikt
-
johnjohn
addikt
Próbálkoztam, de nem enged a rendszer képet feltölteniu!

-
sanyixXx
senior tag
-
sztyui2
őstag
Ez nem annyira elrugaszkodott, csak egy sima Raw feldolgozás. Életem első Raw feldolgozását láthatjátok.
Szerencsére tök ugyanazok a nevei a csúszkáknak és görbéknek, mint PS-ben.
Camera Raw-al nyomtam, nagyon jó, mert olyan mintha PS-ben dolgoznék, csak vesszteségmentesen.
Királyság ez a raw. Minél hamarabb váltanom kell tökrösre

-
priusz
aktív tag
Az én verzióm: [link]
-
Cassidey
senior tag
Első feladat:
Megprobaltam olyan kepet valasztani, amibe eleg sokfelekepp belelehet nyulni, es elegge szet lehet cincalni. Nekem sincs meg ebbol kesz valtozatom, de majd nekiulok en is, es megmutatom ha vege a jateknak.

Nem kell megvarni a 2 nap veget, szerintem toltsetek nyugodtan folyamatosan.

-
Cassidey
senior tag
A küldetés:
Más által fotózott nyersfileból készitsd el azt a képet, ami szerinted a maximumot hozza ki az alapanyagból.
A képet RAW feldolgozás után vághatod, forgathatod, retusálhatod, effekteket használhatsz, szűrőzheted, de a tartalmán nem változtathatsz.
A kép kizárólag olyan nyersformátum lehet, amelyet az elérhető konverterek kezelnek.
A kép témája nem fontos, nem a művészet a lényeg, hanem az adott alapanyagból mit tudsz kihozni.
Egymás képeit kizárólag a szerző megnevezésével mutassatok be máshol.
Felhívnám a figyelmet arra, hogy senki ne használjon az általa feltöltött kép alapanyagául számára fontos képet, kizárólag olyat, amit nem fél rossz arcokra bízni:-)
Egy képre két napod van, a postban szereplő dátumtól (időponttól) számított 48 órán belül vissza kell töltened egy minimum 2000 pixel (nagyobb) oldalszélességű képet.
Lehet egymás munkáját értékelni, a nyertest szavazassal választják meg, de a feladat post-olójának is választania kell egy győztest, egyben megindokolva a döntését.
A szavazás nyertesének 24 órán belül postolnia kell a következő feladatot.
Amennyiben a nyertes nem tesz ennek eleget, a legutolsó, feltöltő által választott nyertesnek kell post-olnia a feladatot.Ebbe a topicba csak a kepeket tegyetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2009-06/06/115401_y78uijke4axbfams_kicsi.jpg/800)
![[link] [link]](http://img188.imageshack.us/img188/8171/imgp0831.th.jpg)
![[link] [link]](http://fototrend.hu/dl/upc/2009-01/12/115401_nrnc3fxjdmtr5qip_imgp2467.jpg)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](http://img187.imageshack.us/img187/3623/imgp9153copy2ap0.jpg)
![[link] [link]](http://fototrend.hu/dl/upc/2008-12/18/115401_xiz4ipxkesdsspyn_imgp9153kicsi.jpg)