Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
Akarod mondani pár nap is lehet. Ezek a gyári proggok dúrvák. Egyszer egy 300 Mb MFM winyómon 3 napig ment a bios format. Gondolom ez az érték a winyók méretével egyenes, a sebességükkel fordított arányban nő. De akkor is, egy párszáz Gb-s winyó nem piskóta, főleg ha nem megy az UDMA a win hülyesége miatt.
-
krystman
őstag
Sziasztok!Van nálam egy SAMSUNG winyó.Most az a bajom vele,hogy egyszerűen nem tudom formázni.Fájl system: RAW ezt írja ki.Ez mi lenne?Mert próbáltam partíciózni és azt meg is csinálja és megosztani két felé.De formázni nem tudom.Folyamatosan világít mint,ha formázná,de nem csinál vele semmit.Ennek a winyónak annyi vagy van valami lehetőség ,hogy NTFS-re át lehetne állítani?Előre is köszönöm.
[Szerkesztve] -
Flashcash
Közösségépítő
Olvasási hibaarány.....
Természetesen nincs semmi probléma ha 65-80 közötti az érték.
A felkiáltójelet azért kapod mert a különböző vinyóknál másként értelmezhető ez a paraméter.
Egy IBM vinyónál a 100-as érték a megfelelő, míg Seagate vinyóknál a vinyó élettartama során lassan emelkedik ez az érték és ált. 65-80 között van.
Ez az amit a program nem tud és felkiáltójellel figyelmeztet, olyan szempontból igaza van,hogy ha IBM vagy más vinyó lenne akkor valóban komoly gondot jelentene de Seagate vinyónál ez normális.
Használd inkább az aida-t a smart paraméterek ellenőrzésére:
http://www.aida32.com -
nézd meg a cuccost Speedfan nevű proggal és ott a SMART fülnél válaszd ki a vinyodat és az alsó sorban megjelenik 2 kék csík. fitness/performance. valószínűleg mind2 csík alacsony lesz nálad. hacsak nincs valami nagy gáz a vinyoval.
szoval. valszeg régi vinyod van és egyszeruen kezd kaputtra menni sztem. ennyi. -
gaben
aktív tag
Hi All!
Van egy seagate vinyóm s az egyik diagnosztikai program smart részénél a raw read error rate funkciónál felkiáltó jelet jelez.Ez miért van?
Mit jelent ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Western Digital Elements 1TB HDD alig használt!
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest