Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Centaurus
tag
Bocs a magyartalanságért siettem

-
Centaurus
tag
válasz
bob007
üzenetére
Ha csak médialejátszóként érdekel akkor szerintem ennél sokkal egyszerűbben is meg lehet oldani.
Gondolok ezalatt egy androidos történetre pl ([link]) vagy ha van UTP vagy Wifi a tvden és ha a tv lejátsza az avit ekkor elég csak összekötnöd egy routerrel amire fel van rakva egy OpenWrt.
Csak meg kell osztani a DLNA-n a cuccot és máris működik.
Ha a TV-d nem tudja lejátszani a videókat akkor az androidos kütyü miatt többe kerül,de ha tudja akkor elég csak egy routert kell venni amit megmoddolsz és kész is az otthoni média szeró. -
Centaurus
tag
Sziasztok!
Már mikor kijött az első széria azon matekolok hogy vegyek e egy ilyen eszközt vagy sem,mert szerintem nagyon hasznos dolgokat lehet vele csinálni és szívesen foglalkoznék vele.
De van egy olyan (elég nagy) gondom ,hogy sosem foglalkoztam linux programozással,és sosem mélyültem el kellőképp a programozás világában.
Lényegében azt szeretném megkérdezni tőletek hogy érdemes e beinvesztálnom egy ilyenbe vagy inkább felejtsem is el a dolgot ha nincs semmilyen előéletem programozás téren.Előre is köszi a tanácsot
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- NetApp FAS8200 NAF-1601 AFF-A300 Controller disk nélkül
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- APC SMX1500RMI2UNC - Szünetmentes tápegység - UPS - Új ára 770.000Ft
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann