- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Centaurus
tag
Bocs a magyartalanságért siettem
-
Centaurus
tag
válasz
bob007 #11712 üzenetére
Ha csak médialejátszóként érdekel akkor szerintem ennél sokkal egyszerűbben is meg lehet oldani.
Gondolok ezalatt egy androidos történetre pl ([link]) vagy ha van UTP vagy Wifi a tvden és ha a tv lejátsza az avit ekkor elég csak összekötnöd egy routerrel amire fel van rakva egy OpenWrt.
Csak meg kell osztani a DLNA-n a cuccot és máris működik.
Ha a TV-d nem tudja lejátszani a videókat akkor az androidos kütyü miatt többe kerül,de ha tudja akkor elég csak egy routert kell venni amit megmoddolsz és kész is az otthoni média szeró. -
Centaurus
tag
Sziasztok!
Már mikor kijött az első széria azon matekolok hogy vegyek e egy ilyen eszközt vagy sem,mert szerintem nagyon hasznos dolgokat lehet vele csinálni és szívesen foglalkoznék vele.
De van egy olyan (elég nagy) gondom ,hogy sosem foglalkoztam linux programozással,és sosem mélyültem el kellőképp a programozás világában.
Lényegében azt szeretném megkérdezni tőletek hogy érdemes e beinvesztálnom egy ilyenbe vagy inkább felejtsem is el a dolgot ha nincs semmilyen előéletem programozás téren.Előre is köszi a tanácsot
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Új, Gamer félgép - ASUS PRIME B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest