- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Centaurus
tag
Bocs a magyartalanságért siettem
-
Centaurus
tag
válasz
bob007 #11712 üzenetére
Ha csak médialejátszóként érdekel akkor szerintem ennél sokkal egyszerűbben is meg lehet oldani.
Gondolok ezalatt egy androidos történetre pl ([link]) vagy ha van UTP vagy Wifi a tvden és ha a tv lejátsza az avit ekkor elég csak összekötnöd egy routerrel amire fel van rakva egy OpenWrt.
Csak meg kell osztani a DLNA-n a cuccot és máris működik.
Ha a TV-d nem tudja lejátszani a videókat akkor az androidos kütyü miatt többe kerül,de ha tudja akkor elég csak egy routert kell venni amit megmoddolsz és kész is az otthoni média szeró. -
Centaurus
tag
Sziasztok!
Már mikor kijött az első széria azon matekolok hogy vegyek e egy ilyen eszközt vagy sem,mert szerintem nagyon hasznos dolgokat lehet vele csinálni és szívesen foglalkoznék vele.
De van egy olyan (elég nagy) gondom ,hogy sosem foglalkoztam linux programozással,és sosem mélyültem el kellőképp a programozás világában.
Lényegében azt szeretném megkérdezni tőletek hogy érdemes e beinvesztálnom egy ilyenbe vagy inkább felejtsem is el a dolgot ha nincs semmilyen előéletem programozás téren.Előre is köszi a tanácsot
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest