- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
válasz
azbest #48502 üzenetére
Nem használok dockert, az elején a kurzor villogott fekete képernyőn sokat és utána kapcsolt ki, most már nincs kép, de a lekapcsolás így is késik. Na mindegy, majd a következő főverziónál úgy is újrarakom a rendszert, mert még ismerkedem ezzel a Debiannal, lehet én mókoltam el valamit. Telepítgettem azért sok programot.
-
Lewzke
őstag
Sziasztok, egy hónapja nyúzok egy Pi CM 5 8GB-ot, a hivatalos IO board-al és dobozzal, passzív hűtőbordával. Azért vettem ezt, mert abban a reményben vagyok, hogy ha majd lesz 6, fogom és belerakom csak a modult, persze 100% kompatibilitás nem lesz garantált, de reménykedem. Felfogtam a monitoromra és teljesen használható SSD-vel, dolgozni is szoktam rajta (Chromium, Visual Studio Code, Thunderbird), egy dolog viszont hátrány ezen: az arm64-re nincs annyi program, mint x86/64-re, de cserébe keveset fogyaszt és van egy jól támogatott Debian platform. Nem bántam meg egyáltalán. Másodlagos "monitor" gépnek tökéletes.
Egyetlen fura dolog van, amit nem értek, hogy lassan kapcsol ki és lassú emiatt a restart is. Fogalmam sincs, hogy ez normális ezen vagy sem. A hideg indulás az gyors. (A hivatalos legújabb 64 bites Raspberry Pi OS-t használom és van default release firmware frissítés - latest-et nem használok elvből, mert már megjártam friss biosokkal rossz köröket)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Elektromos autók - motorok
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest