- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Bocsi igazad van! Szóval van a dietpi, amin az összes program a saját telepítőjével lett feltéve. Kivétel a volumio, mert az a portainerben van (de az nem is megy). Rájöttem, hogy a mount kérdés hülyeség, mert valóban felmountolja az usb meghajtót, ha már be van dugva induláskor. Most még azt kell elérnem, hogy a qbittorrent töltsön le. Ha jól sejtem ez daemon, mert csak böngészőből tudom elérni (a sima raspbianon ott volt grafikus felülete, és onnan lehetett indítani.). Tettem fel samba servert is (de még nem konfiguráltam be), mert jó lenne a letöltött fájlokat windowsból is elérni, gondolom ehhez kell egy samba server. A volumiohoz, ha minden jól megy kapok segítséget, azzal nem is foglalkozom. Így már csak a qbittorrentbe kellene életet lehelni, meg a samba megosztást összehozni (de ehhez találtam valami leírást). Ha minden összejön, akkor öröm és bódottá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- EA Sports WRC '23
- Crypto Trade
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Használt asztali setup eladó!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest