-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
syler123 #35915 üzenetére
Egy konnektor helyet szeretnék megspórolni, mert az már nem nagyon van
Illetve úgy olvastam, hogy nagyon kényes a tápra. Nem biztos, hogy minden adapter jó lesz hozzá. Persze egy Zero-ról van szó, ami alig fogyaszt... Valószínűleg, ha letiltanám a HDMI-t és minden egyéb portot, amit nem tervezek használni, akkor még biztosabban működne.Nem tudom Te mire használod a Pi 4-edet, de nagyjából a Pi-hole felrak néhány szoftvert, és egy web szervert.
Én ezt a guide-ot fogom követni.(#35916) Savageboy:
Sajnos az RT-AC56U routert már nem támogatja az Asuswrt-Merlin, és csak egy régebbi firmware-t tudnék feltenni, míg az Asus még az előző hónapban is adott ki hozzá frissítést.
Egyébként tök jó ötlet! Biztos ezt választottam volna, ha mondjuk AC66U_B1-em lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest