- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Igen, a Volumio felülete WEB-en kersztül nem jön be.
Csak WEB-en kersztül próbáltam.
PING-re sem reagált. Bár azt azután próbáltam, hogy írtad, én meg már 10x újrahúztam a Volumiot.
Most közvetlenül rádugtam a laptopra, és úgy pingeltem. Semmi.
Közvetlenül rákötve monitorra nem tudom,kis macerával TV-re. Login és pswd kell neki. Eddig én sosem láttam ezt. Betoltam az SD-t, aztán már csak WEB-en rá kellett jelentkezni.Naplófájlokat nem tudom megkeresni. Nem tudom hogyan kell. SSH-n? Az nekem nagyon nem megy, max szájbarágósan, de azt meg mgeértem, hogy senkinek sincs kedve.
OK, most bejelentkeztem. Volumio, volumio párossal. És ez most jó nekem? Innen hogyan tovább? Vagy miért nem működik ahogy eddig a telepítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged