- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asztee
aktív tag
válasz
envagyok #26575 üzenetére
Nem próbáltam még ,mert eddig nem is hallottam róla.
Lehet hogy hamarosan megpróbálkozom vele.
Arra van valami mód ,hogy úgy frissítsek Libreelec 8-ra ,hogy ne keljen mindent előről kezdeni. (Beállítások ,fájl listák ,stb ugyanúgy maradjanak ahogy most vannak )Amúgy gondolom igen a válasz, mert Openelec-ről is úgy váltottam Libreelec-re ,hogy minden maradt a régi ,de már nem emlékszem ,hogy hogy csinaltam.
-
DonCosta
tag
válasz
envagyok #26575 üzenetére
A két linkelt oldal valóban foglalkozik a témával, de pl a Wolfson (Cirrus Logic) kártyámhoz pont az nincs ami a kolléga leírásában is szerepel: vagy dual audio-s Libreelec van vagy olyan Libreelec amiben kiválasztható a kártyám kimenetként. Persze lehet az övé más típusú és több sikerrel jár.
Én a DualAudio for Libreelec v8.0.1 verziót várom, mert a 8.0.1-be már alapból benne van a Cirrus Logic kártya kezelés és ha már Dual Audiósitják akkor szépen kiválasztaható lesz a HDMI és az is.A másik fórumon és itt is feltettem már a hasonló kérdést. Linken levő hozzászólásban említettem egy ADDON-t amivel most próbálkozok. Ha nem kell az egyidőben lejátszás, csak te is váltogatnád a két kimenetet ez is jó lehet (de szerintem ez csak átmeneti megoldás, szebb lenne ha egyszerre lehetne kiküldeni a hangot mindkét kimenetre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, I5-6600K, 12GB RAM, SSD) beszámítás! Posta ok (34)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 6600XT 8GB, R5 3600, SSD, 16GB RAM) Beszámítás! Posta ok! (33)
- DELL PowerEdge R430 rack szerver - E5-2643v4 (6 mag / 12 szál, 3,4/3,7GHz), 64GB RAM, 95 000,-
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Eladó iPhone 13 Pro 128GB független alaplap tesztelt
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest