Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi hangfal építés
- Milyen videókártyát?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Beni2360
üzenetére
Mióta megvettem a pi2-met, azóta nem bírom felfogni ésszel azt a tervezési koncepciót, amiben kitalálták, hogy a pi-ket microusb csatlakozóaljzaton keresztül fogják táplálni, hogy _bármilyen_ microusb töltővel megtáplálható legyen, de arról nem gondoskodtak, hogy valóban _minden_ töltővel működjön is, ezért inkább vegyük meg a hivatalos rpi tápot. Ha eleve tudták, hogy fából vaskarikát csinálnak, miért nem tettek rá normális szabvány tápcsatlakozót, mint pl. ami a laptopokon, hangszórókon, routereken stb. van?
-
szasanyi
félisten
válasz
Beni2360
üzenetére
Remek, így biztosan beállítás és nem RPi hiba volt. A tápod viszont nem jó... a malnapc ezt adja, talán Te is onnan rendelted. Ezzel van az a jelenség (színes négyzet a jobb felső sarokban) és ugyanezt tapasztaltam ilyen táppal, amit a barátomnak üzemeltem be (Suli KIT-ben ez van).
Én az RS webshopból rendeltem mindent, és azzal az Official Raspberry Pi Power Supply Unit táppal nincs ilyen jelenség.
Én tuti megreklamálnám és cseréltetném! Attól függetlenül, hogy NAS vagy nem, ti. az a táp nem tudja megfelelően teljesíteni azt, amit kellene neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, 8. gen i3 CPU, 500 GB M.2 NVMe SSD, 16 GB DDR4 RAM
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / A520M / 32GB RAM 3600Mhz / 256GB + 1TB M.2 SSD / 750W
- 6 gen i5 Fuji Esprimo P556 pc i5-6400/8 gb/256 ssd
- 10.gen PC // i5 10400F / RTX 2060 6GB / 16GB RAM / SSD+HDD //
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann