- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Beni2360 #20140 üzenetére
Mióta megvettem a pi2-met, azóta nem bírom felfogni ésszel azt a tervezési koncepciót, amiben kitalálták, hogy a pi-ket microusb csatlakozóaljzaton keresztül fogják táplálni, hogy _bármilyen_ microusb töltővel megtáplálható legyen, de arról nem gondoskodtak, hogy valóban _minden_ töltővel működjön is, ezért inkább vegyük meg a hivatalos rpi tápot. Ha eleve tudták, hogy fából vaskarikát csinálnak, miért nem tettek rá normális szabvány tápcsatlakozót, mint pl. ami a laptopokon, hangszórókon, routereken stb. van?
-
szasanyi
félisten
válasz
Beni2360 #20140 üzenetére
Remek, így biztosan beállítás és nem RPi hiba volt. A tápod viszont nem jó... a malnapc ezt adja, talán Te is onnan rendelted. Ezzel van az a jelenség (színes négyzet a jobb felső sarokban) és ugyanezt tapasztaltam ilyen táppal, amit a barátomnak üzemeltem be (Suli KIT-ben ez van).
Én az RS webshopból rendeltem mindent, és azzal az Official Raspberry Pi Power Supply Unit táppal nincs ilyen jelenség.
Én tuti megreklamálnám és cseréltetném! Attól függetlenül, hogy NAS vagy nem, ti. az a táp nem tudja megfelelően teljesíteni azt, amit kellene neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- AMD Ryzen 7 7800X3D / RTX 3080 Ti / B650 / 32GB DDR5 / 1TB SSD / 850W - Minden garanciás
- GAMER PC! i7 12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Belépő GAMER PC! i5-12400F / RX 6600 XT / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- GAMER PC! i7-12700K / RTX 4070 Super / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest