- Azonnali informatikai kérdések órája
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
gabek_ #19808 üzenetére
De miért állítod ugyanezt egy teljesen másik típusra? - én nem állítottam hanem kérdeztem, hogy nekem ne keljen utána bányászkodnom, ha te már voltál olyan kedves és megosztottad a tapasztalataidat.
Hát ezt használom és erre küldték a linket. csak a rpi2+ van rjta NAS-ról kapja az anyagot. csak néha rádugok egy 2.5 vincsit és mióta átraktam USB3 házba nem hajtja meg. USB2 házban vígan vitte. Na mármost ide volna jó egy plusz kimenet. De azért nem esek kétségbe mert a NAS-ra dugom és ott megy szóló vezetékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Mobil flották
- Synology NAS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Nintendo Switch 2
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest