-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
wassermann #19546 üzenetére
Koszi, megtalaltam a pontokat, holnap ra is merek.
azbest(19555)
Nekem b+ van megis van rajta meropont. Vagy ettol felfele vettek le? De akkor ez nem is ad kozelitoleg sem helyes erteket? Mi az a charger doctor?
Mas.
Talaltam az rpi config misc reszeben olyat,h gpu memory in mb (512), ez azt jelenti ugye,h 512-boi mennyi a video memoria. Ez mire valo, marmint mit lehet ennek valtoztatasaval elerni.(Bocs az ekezetekert)
-
azbest
félisten
válasz
wassermann #19546 üzenetére
sajnos azokat a teszt pontokat lehagyták a B+-tól kezdve, mondván van ledvillogtatós és szivárvány négyzetes visszajelzés, ha kevés a táp. A tüskéknél is lehetne mérni, de ott még óvatosabbnak kell lenni.
Nameg az usb oldalon egész más lehet a feszültség, ha limiten felül fogyasztana a rákötött eszköz.Én is átláltam charger doctoros méregetésre. A pi betáp oldalán, az usb oldalán lehet vele mérni. Például gyenge minőségű kábelt vagy usb oldali túlterhelést ki lehet szűrni.
Régi pi esetén persze továbbra is hasznos a teszpont ellenőrzése is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Napelem
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Androidos tablet topic
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged