- Konkrét irányba vinni a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
- SONY LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
Üdv!
Van egy komoly problémám! Igencsak rászokott a gépem hogy csak ugy gondol egyet és rebootol. Bár egyszerű használat, értsd netelés, email, nem csinálja. Játé közben annál inkább. Egyszer volt, hogy boot közben is. Mondták hogy a memoria lehet, mert az opre csak ez bizonyos részét használja és ott lehet, h nincs hiba. Memtest-et futtattam 13szor. elsőnél dobott 7% után 18 errort. majd a következő 12 futás alatt 0 error végig. azóta akárhyánszor futtatom 0 error. Erre mondjuk kicsit furán néztem, tudtam memtest nem javít. Néztem feszültségeket is, de minden 5%-on belül van, 1-2 század ingadozás van. egyedül a 3.3V helyett van 3.05-3.1 ami gynus, de eddig mért nem volt vele gond? Szal tippeket pls, hogy mi lehet a baja, és hogyan deritsem ki, h valóban az-e, beruházás nélkül. Nem akarok pl uj ramot venni ha nem kell, meg uj tápot. THNX
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Formula-1
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest