Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Milyen széket vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Amazon Fire TV stick/box
Aktív témák
-
squadline
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan progit kerestem, amivel a ramomon tudok tárolni adatok, ezzel meggyorsítva a rendszert, és 1-2 programot / játékot. Találtam is 1 egész jót ami eldöcög vista 64-en. A neve Virtual Hard Drive Pro. Ha bárki tud jobbat, vagy olyat ami megoldás a problémámra akkor azt előre is megköszönöm.
A fő gondom az lenne hogy amikor felszeretnék telepíteni 1 játékot, az azt írja hogy ”must be installed ontu a valid hard drive”. Na mármost tud valaki valamilyen megoldást erre? Valami program vagy egyéb aminek a segítségével feltudom tenni.
A másik kérdésem az lenne, ha van valakinek ilyesmiről tapasztalata, hogy milyen fileokat érdemes rámásolni amitől meggyorsul a rendszer. Mielőtt jönnek a ”gugli a barátod” féle kommentek, megnéztem és mindenki mást mond. Gondoltam jó lenne tisztázni egyszer és mindenkor. Jó fórumozást mindenkinek!
Üdv: SquadLine
Aktív témák
- 500 GB 2,5" SATA-s winchesterek eladóak (Samsung, Toshiba, Seagate) 100/100
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 PRO 2TB NVMe SSD
- Bestoss M2 Sata 3 SSD 512GB új eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha a windows virtuális memóriáját be lehetne állítani rajta az jó lenne, pl a photoshop sikít a nincs wm akármennyi ramot is pakolsz a gépbe