- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- E-book olvasók
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorbert989
tag
A softweres/Bios-osban igazad lehet.
Viszont SCSI merevlemezekről beszélünk.
Itt a raid vezérlőből jön a kábel és ugy megy bele egy tömbbe.Ez a tömb "nyákon"keresztül adja a cuccokat a merevlemeznek szoval nincs kábelezés.
Viszont most már van egy kis reménysugár
Az alaplapi vezérlőre kötöttem rá így tudom formázni a merevlemezeket amit eddig,a raid vezérlő kártyával nem tudtam.Sőt ahogy irom ezeket a sorokat most már megy a verifying is,ami ismét egy jó jel.
Ha én alaplapi vezérlőről szeretném uzemeltetni a merevlemezeket hol tudok raid tömböket létrehozni.Kártyás vezérlővel raid biosban de az alaplapin hol lehet?
BIOS?Ott nem láttam semmi ilyesmit,viszont van egy SCSI Manager ami az alaplapra kütütt dolgokat kezeli.Itt látom is a merevlemezeket viszont csak formázni tudom plusz verifying-elni
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jövedelem
- Path of Exile 2
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EAFC 26
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest