Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• maszi99

őstag

válasz rocket #865 üzenetére

Azért örülök ilyenkor megvallom :P
    Egyetlen kikapcsolódásom a játék, és erre állítjuk össze a gépemet (pár ph-s barát) :K
    Ismét igazolást nyert az NV helytállása (ha nem is tökéletes, és csúcs), de nagy általánosságban kompatibilisebb a játékokkal mindenkor szinte.
    Nagy körültekintéssel választjuk ki a karimat erre a célra, r-gó nem a legerősebb kari a legjobb választás, ezt megtanultam, mert megtanították nekem, hála több ph-s barátomnak. :R
    Ennek ellenére nem becsülöm le az AMD karikat sem, mert jók azok is, csak mindegyik más szemszöget vesz alapul.
    Ennek ellenére azt mondom, hogy kell a verseny, ne puhuljon el a fejlesztés egyik oldalon se, és jó dolognak tartom ezt.
    Igaz a kari nem minden, mert sok összetevője van a dolgoknak, hogy jól működjön a rendszer.
    Az igazat megvallva még most sem tudom igazán eldönteni merre is húz a szíved :F , és az írásaid alapján ......... :F
    Sok mindent lehet tanulni a fejtegetéseitekből abu-val, mert sokszor értelmes hangnemben, és jókat írtok, máskor meg csak az acsarkodás megy :U
    Félreértés ne essen nem állok egyik oldalon sem, én is a közös megoldás híve vagyok.
    A vitákat jónak tartom ha eredményre vezetőek, és itt a RAGE sokra megtanított minket, főleg hogy másképpen nézzük ezentúl a dolgokat.
    Azért remélem (reméljük) nem ez lesz a jövő, hogy mindegyik oldal ennyire széthúz, és mi isszuk majd meg a levét, mert ez már tisztán látszik.
    A felhasználó sem teljesen hülye :W
    Azért csak be próbálkoznak, mint a példa is mutatja :(((
    Minden jót, és szebb jövőt: :R

Új hozzászólás Aktív témák