Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszi99
őstag
Azért örülök ilyenkor megvallom

Egyetlen kikapcsolódásom a játék, és erre állítjuk össze a gépemet (pár ph-s barát)
Ismét igazolást nyert az NV helytállása (ha nem is tökéletes, és csúcs), de nagy általánosságban kompatibilisebb a játékokkal mindenkor szinte.
Nagy körültekintéssel választjuk ki a karimat erre a célra, r-gó nem a legerősebb kari a legjobb választás, ezt megtanultam, mert megtanították nekem, hála több ph-s barátomnak.
Ennek ellenére nem becsülöm le az AMD karikat sem, mert jók azok is, csak mindegyik más szemszöget vesz alapul.
Ennek ellenére azt mondom, hogy kell a verseny, ne puhuljon el a fejlesztés egyik oldalon se, és jó dolognak tartom ezt.
Igaz a kari nem minden, mert sok összetevője van a dolgoknak, hogy jól működjön a rendszer.
Az igazat megvallva még most sem tudom igazán eldönteni merre is húz a szíved
, és az írásaid alapján ......... 
Sok mindent lehet tanulni a fejtegetéseitekből abu-val, mert sokszor értelmes hangnemben, és jókat írtok, máskor meg csak az acsarkodás megy
Félreértés ne essen nem állok egyik oldalon sem, én is a közös megoldás híve vagyok.
A vitákat jónak tartom ha eredményre vezetőek, és itt a RAGE sokra megtanított minket, főleg hogy másképpen nézzük ezentúl a dolgokat.
Azért remélem (reméljük) nem ez lesz a jövő, hogy mindegyik oldal ennyire széthúz, és mi isszuk majd meg a levét, mert ez már tisztán látszik.
A felhasználó sem teljesen hülye
Azért csak be próbálkoznak, mint a példa is mutatja
Minden jót, és szebb jövőt:
Új hozzászólás Aktív témák

- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- AliExpress tapasztalatok
- Bundle topik
- Xbox Series X|S
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, és az írásaid alapján .........