Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Én még csak az elején vagyok,bár látom,hogy pár helyen tényleg egy mosott sz..r van,de arányaiban tetszett a graf.
Majd kísérletezek,mert nekem large-re összefosta magát,akkor volt a kockás,mint a screenshotokon,levettem small-ra,akkor tisztult ki.
Szerintem egyszerű trükk a konzolok miatt ez a felemásság,gondolom ez is az egyik oka annak is,hogy végülis csőgém lett,mint jósoltam,bár sokan a Borderlands2-t látták benne...
Pedig nem is titkolták el,milyen lesz,csak sokan nem vették tudomásul,már fél éve lehetett tudni,hány helyszín lesz,azt is írták,hogy nem lesz valódi coop,stb.
de nekem ígyis tetszik,rájöttem,hogy a Dead Island,Borderlands mellé már hiányzik egy ilyen lineárgém is,ami szép,és nem szabad területes...amiben az ember a sztorit csinálja és kész,nem mindenfelé mászkál összevissza,hanem inkább interaktív film jellegű.A key árát megérte,főlegha még javítják is+a kövi ati driverbe bekerül normálisan a javítás,bár félek,mert jön a bf3 és a cod is,és szerintem mivel tényleg nem az ati a főbűnös,nem erre fognak koncentrálni,hanem azokra+a karácsonyi szezon gémeire,a Rage lényegében leírta már magát a vásárlók körében,ezen már semmi patch nem segít,akkor se veszik meg teljes áron,akik nem rendelték elő és olvastak teszteket,fórumokat.
No persze én is keyt intéztem csak,mert kábé annyit is ér.Jelenlegi minőségben még annyit sem,mert a virágboltisoknak legalább nem muszáj a csodapatchet feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen program, ami...?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Warzone
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs