Hirdetés
Aktív témák
-
HiperG
addikt
Én mikor megvettem az amd procim és mikor nyomtam ki a tubusból a pasztát véletlenül ráment egy kiló :DD
Tisztaszesszel simán lejött :DD -
-=Ghost=-
őstag
ooooooo ha mar a sosavnal tartuk meg kiralyviz meg hasonlo mindent pusztito cuccok... :) akkor ajanlhatnam takaritasra a NAPALM-ot? :)
iraz utanna kicsit varni kell hogy lehujjenek a kari maradvanyai viszont az memoriat is letakaritja rola az tuti :)
meg a kondenzatorokat meg minden egyebet tehat tokeletes takaritoszer
+minden haztartasban van 1-2 liter :D -
fügike
senior tag
Hát egen, mivel a kénsavnak köze nincs az egészhez.
Királyvíz: sósav és salétromsav 1:3 arányú elegye.
:))
Mellesleg csak az lehetne szerves, amiben van szén. Kénsavban meg nincs:
H2SO4
HCl - sósav
HNO3 - salétromsav
Szerves oldószerek, mint az aceton: dimetil keton; benzol, benzin, toluol, stb. Kellemes rákkeltő szer a legtöbb.:)) -
Vitus
őstag
válasz
Digitalboy #1 üzenetére
Körömlakk lemosóval nehogy próbáld. Az aceton a legtöbb anyagot oldja így pl a műanyagokat is. Én tiszta alkoholt javaslok vagy vodkát :) bár ez utobbit inkább a szervezetbe :)
-
twollah
nagyúr
Szuper Kromofággal.
-
j.bravo
addikt
Egyértelműen alkohol.
De a gyógyszertári 70%-ossal lehet hogy nem megy, nekem voltka vele már gondjaim. Legalábbis alkoholos filcet alig valamennyire hozott le, míg ha ráfújtam egy kis parfümöt (azoknak nyolcvanegynéhány %-a alkohol :)))
Komolyra fordítva, elektronikai boltban (lomex vagy conrad, nemtom) árlistában láttam rendes 96%-os alkoholt, direkt spray formátumban is akár.
De ha háztartási boltban vagy Azúrban veszel denaturált szeszt, bármit lemosni tökéletes.
Csak még véletlenül se szabad belekóstolni, mert mérgező.
Ui.: azt felejtsd el sürgősen, hogy seb-, lakk-, vagy akármilyen benzin az ugyanaz lenne mint az alkohol. Kémiából karó :)))
Mondjuk mindkettő szerves oldószer, meg színtelen és büdös, de ezzel ki is fújt a hasonlóság :) -
Tuvok
csendes tag
Helló nekem is ragsztós problémáim vannak.
Az ATI 8500 -on a GPU -ra van ragsztva a borda de nem merem levenni nehogy letörjön. Itthon van alkohol azzal megpróbáljam leszedni, mert nagyon idegesítő. -
Arius
aktív tag
válasz
Digitalboy #1 üzenetére
Gumihengertisztító! (nyomtatók karbantartásához használják értelemszerűen)
Ez alkoholos is többek között, nem oldja a műanyagot. -
Goose-T
veterán
Alkohol nem jó magában, max. pasztát lemosni, ragacsot nem igazán. Elôször lakkbenzin, majd alkohol (hogy zsírtalanítson). Vagy Perwoll. :)
-
Ronin
aktív tag
válasz
Digitalboy #1 üzenetére
acetonmentes körömlakklemosó
-
Apika
addikt
válasz
Digitalboy #8 üzenetére
A gyógysztárban 70%-os alkoholt kaphatsz recept nélkül.
-
Digitalboy
senior tag
Köszi az ötleteket mindenkinek. Úgy látom az alkohol nyert! Az kölönben ugyanaz mint a sebbenzin? Hogy kérjem a gyógyszertárban az alkoholt? Hogy Nehogy elküldjenek a kocsmába!:)
-
beeboy
addikt
alkohol!!
nehogy nitrót használj!!!! -
marcee
addikt
válasz
Digitalboy #1 üzenetére
Nekem a Zippo benzin bejött.
-
Peat;)
veterán
A procin és vga chipen én is alkoholt használtam,gyógyszertárban lehet kapni(ja és ne kostold meg:DD )
-
PiSoft
tag
Én csak annyit tudok mondani, hogy az elektronikában csak egyféle lemosószert alkalmaznak, ez pedig az alkohol. A benzinnel NAGYON VIGYÁZZ, mert oldja a legtöbb műanyagot. A körömlakklemosó is hasonló tulajdonságokkal bír...
Szerintem alkohol...
Üdv:
PiSoft -
válasz
Digitalboy #1 üzenetére
Az jó.
Vagy a sebbenzin.
Vagy a tisztaszesz.
Vagy a nitrohígító. -
Yutani
nagyúr
válasz
Digitalboy #1 üzenetére
Én eddig mindig körömlakklemosóval szedtem le a GPU-ról a ragasztóanyagot, és még a GPU-n lévő festék sem jött le. Szerintem megpróbálhatod, javaslom az acetonmentest.
-
Digitalboy
senior tag
A vga kari memóriáira lett öntapadóval ragasztva hűtőborda, de most hogy leszedtem ottmaradt a ragacs. Mivel lehet ezt lemosni róla?? Körömlakk lemosó, vag az durva ide?
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Kompakt vízhűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest