Keresés

Aktív témák

• rudi

nagyúr

válasz nygma #14 üzenetére

Hát ennen kicsit el vagy tévedve mert arrafelé ahol anno lehetett 8500at kapni elég rendesen levették a keresztvizet. Az már egy másik téma hogy ez a hely nem Magyarország volt. Igaz a GameStar is megírta anno hogy az r200as jó meg fejlettebb mint a gf3 (tudjuk hogy mire rendbejöttek a driverek már majdnem a gf4ti szintjén volt.) de SZ@R a drivere!!! Azért is hirdették sokan, én is hogy inkább gf3at vegyenek az emberek. Aztán fél-egy évvel később találkozatm 1-2-3 8500assal. Matrox G200an volt előtte utána meg gf2Mxem (baleset, az utolsó 8500as már nem bírta a grafitozást :O)

• rudi

nagyúr

Nem az a lényeg hogy mennyit csal valaki hanem hogy CSAL!!!

Szerintem egy radeon 9800xt vagy egy FX5950 tulaj lesz@rja hogy 60 vagy 70 FPS, neki a LÉNYEG a 100%os maximális képminőség. A radeon 9600 vagy FX5600 tulaj viszont nem bánja ha valamivel randább de 20 helyett 30 frémet megy.

Istentudja mit lehet optimalizációnak nevezni és mi a csalás. Szerintem úgy kellene egy drivert megíni hogy az usert figyelmeztetik VAN olyan opció ahol nem kapja meg 100%ig (legtöbb ilyen) a game gyártója által tervezett vizuális élményt. És KÖTELESEK olyan opciót is berakni ami 10000%ig TELJESEN ugyanazt a képet adja amit a tervező elképzelt (nincs turbózott trilinear, nincs butított AF, nincs hi-res textúra low-res-re cserélés stb).

A másik olydal a driverbirizgálásnál a benchmark. Benchmarknak az a lényege hogy PONTOSAN lemér. PONTOSAN. Nem ''optimalizálva''. Mindenki jól tudja hogy a 120 lóerő az 120 lóerő, az már egy másik (optimalizációs) kérdés hogy akocsi ezzel a 120 lóerővel mennyit fogyaszt vagy milyen gyorsan megy.

Aktív témák