Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
[NQD]Jericho
tag
Hát nekem a kitartás kimerül abban, hogy végigjátszam mert már annyira unom.
Amikor először játszottam vele fejhallgatóval, akkor kurvára tetszett mert paráztam. Aztán a 4 pályánál már meguntam, mert semmi újat nem mutatott. Most annak mi értelme, hogy tovább játszak,ha nem változik semmi. Érted... Quake 4nél meg nem zavar csinálnak jó grafikát hozzá, csak ne basszák el a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- StarTech ST1000SPEX43 (TAA kompatibilis)
- Dell Latitude 5520 11. gen i5, 8 GB DDR4, 0.5 TB, világító magyar bill, érintős
- MiPlaystation 5 1TB lemezes+ 1db kontroller 2026.11.17-ig garanciás
- Dell Alienware AW2725DF Monitor - 2 év 2 hónap garancia - GARANCIÁBAN CSERÉLT (Új)
- Gigabyte GA-H170M-D3H alaplap, i5-6400 CPU, 240 GB M.2 SSD, Windows 11
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amikor először játszottam vele fejhallgatóval, akkor kurvára tetszett mert paráztam. Aztán a 4 pályánál már meguntam, mert semmi újat nem mutatott. Most annak mi értelme, hogy tovább játszak,ha nem változik semmi. Érted... Quake 4nél meg nem zavar csinálnak jó grafikát hozzá, csak ne basszák el a játékot.