Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HP EliteBook / ZBook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
kovisoft
üzenetére
Köszi, ma is tanultam egy alapdolgot, amit már hamarabb kellett volna megismerni.

@axioma,
Egyfelől ha van időm, szeretek körbejárni egy adott problémát és többféleképpen megoldani, különösen azért, mert nincsenek mély ismereteim a pythonról, s így egybekötöm az ismeretszerzéssel. Másrészt nem derogál sem ez, sem az. Akármennyire is furcsa, vagy érthetetlen, szeretném bővíteni az eszköztáramat a különféle megközelítésekkel. Azt hittem, a scandir egyszeri futásával + filterrel a legegyszerűbb elvégezni a feladatot, de mint kiderült tévedtem. Ám jött kovisoft, írt 2 mondatot és ezzel a két mondattal rengeteget segített.
Amúgy valóban csak kisebb, kvázi "hobbiprojectek" ezek, de általában igyekszem úgy gondolkozni, hogy az erőforrások gazdaságosan legyenek felhasználva, mégha ennek nincs is jelentősége. Az pedig az én mániám, hogy a kód legfőként minél egyszerűbb (ha nem is tömörebb), de jól olvasható, értelmezhető legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Indul a ChatGPT Health
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - OFF topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest