Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Szeretnék jövőre emelt szintű infó érettségit tenni és ezen a pályán tanulni tovább, de egyedül vagyok ezzel az évfolyamomon és egyik tanár sem szeretne nekem különórákat adni programozásból.
Elkezdtem tehát otthon tanulni a python nyelvet ingyenes oktató anyagok és youtube videók alapján. Ebben a formában viszont már kissé unom a dolgot, szeretnék már alkotni is, és ilyen módon tanulni új dolgokat. Csináltam már néhány saját projektet, például egy kérdés-válaszon alapuló "játékok" aminek a mentési/visszatöltési rendszerén és logikai felépítésén napokat dolgoztam, vagy például egy oszthatósággal foglalkozó programot aminek ismereteim bővülésével folyamatosan írom az újabb, egyszerűsített verzióit.Szóval szeretnék tippeket kérni arra hogy mihez fogjak hozzá, esetleg örülnék ha tudnátok pár olyan oldalt amik fokozatosan nehezedő feladatokat tartalmaznak, ilyeneket egyenlőre nem találtam. Érettségi feladatokkal próbálkoztam, de azok egyenlőre túl bonyolultak nekem, ennyire még nem vagyok jártas a programozásban.
Köszönöm a segítséget, és bocs a regényért

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vicces képek
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini PC
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest