- Milyen monitort vegyek?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
apezka
aktív tag
válasz
sztanozs
üzenetére
szantozs (#3375), cousin333 (#3376):
Maga az e-paper irodai környezetben lesz elhelyezve, ezért (lehet) lényeges, hogy ha nincs ott senik, akire a tartalom tartozik akkor ne jelenjen meg semmi. A tartalom nem személytől, hanem személyektől függ és nem az amit meg kell jeleníteni, hanem hogy megjelenjen-e vagy sem.
Autoconnectelni egy előre megadott készülék lista bármelyik elemére kell, telefon(ok) BT address-ekre az rPi-vel, amire a kijelző kötve van. Nyilván a készülékeket először párosítani kell az rPi-vel, hogy később működjön az autoconnect.
Ez a jelenlegi állapot: video
A főkérdés, amire még nem találtam választ, hogy azt hogyan tudom ellnőrizni, hogy a BT kapcsolat létre jött-e és él-e még? Mert ha ez megvan akkor "készen" vagyok.
Tisztában vagyok vele, hogy a megjelenítés/frissítés/törlés energia igényes, de én ettől eltudok tekinteni. Viszont az fontosabb, hogy nem kell mindenkinek tudnia, hogy az adott csapat hol is van, ha senki nincs az irodában, hiszen nem véletlenül nincsenek ott. A cél jelen esetben nem a fogyasztás csökkentése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Jövedelem
- Filmgyűjtés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Tudományos Pandémia Klub
- Spórolós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- További aktív témák...
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HP ZBook 17 G6 i7/ 64GB RAM / 512 SSD / RTX 4000
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest