Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noddy
senior tag
Egyelőre 2.7-es tutoriálokat nézek, a full circle magazin pythonos leckéket és az itt is említett G. Swinnen könyvet néztem ki (előbb legyek túl az elsőn
). Bár ahogy fórumokat is nézek valószínűleg a 3.x python lesz a jövőben a befutó, legalábbis úgy tünik hogy a fejlesztők nem akarják nagyon a 2.x-es vonalat tovább vinni. De ahogy most eljutottam a gui-ig itt nem akarok mindent össze vissza, hanem az alap feladatokat is csak egy rendszerben szeretném megtanulni. (pl. akciók lekezelése, méretezések, osztályok felépítése).Most megnéztem a tkinter-t és elég egyszerűnek tűnik még az én laikus szememnek is, de kérdés mennyi lehetőség rejlik bele és nem-e futok bele valamibe amit nem lehet alatta megcsinálni (adatbázis kezelést szeretnék csinálni, ha eljutok odáig)
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Bár ahogy fórumokat is nézek valószínűleg a 3.x python lesz a jövőben a befutó, legalábbis úgy tünik hogy a fejlesztők nem akarják nagyon a 2.x-es vonalat tovább vinni. De ahogy most eljutottam a gui-ig itt nem akarok mindent össze vissza, hanem az alap feladatokat is csak egy rendszerben szeretném megtanulni. (pl. akciók lekezelése, méretezések, osztályok felépítése).