Hirdetés
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Chromecast topic
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
alec.cs
tag
válasz
Siriusb
üzenetére
@Siriusb:
Én úgy érzem, hogy érthetően írtam le, hogy mit is akarok (következetes voltam az előző hozzászólásaimban)...Számomra minden információ az információ. Mindenből lehet tanulni valamit.
Amúgy meg szívesen várom a te tanácsaidat is. köszönöm.@cain69:
Nem vetted el a lelkesedésemet...Mint írtam már, egy egyszerű szöveges állomány elkódolásáról lenne szó.
Semmi titkos, bizalmas adat nincs benne. Ahogy írtam: url, leírás.A lényeg az lenne, hogy a ne tudják módosítani az abban lévő információkat. A szerveren ne láthassák a tartalmát, s ne tudják közvetlenül módosítani azt. A user oldalon meg szintén ne tudják, hogy honnan van a tartalom, illetve ne tudják módosítani azt. Most nem az a kérdés, hogy milyen szerveren van az állomány, s hogy kell megvédeni azt. Python megoldásra vagyok kíváncsi.
Tudom, hogy mit mondanátok erre...
Tudom, hogy ha a user oldalon ott a .py fájl, akkor egyszerűen visszaolvasható a tartalom. Tudom...
Csak gondoltam, hogy lehet olyan megoldás amire nem gondoltam, vagy nem ismerek még.Hát erre lettem volna kíváncsi!
@sh4d0w:
Akkor mi lehet a megoldás annak fényében amiket az előbb leírtam. Ha nincs más megoldás csak a base64 dekóder, akkor marad az. A semminél már az is jobb.Nyilván kódolhatok én ezerrel egy jobb programozó úgy is visszafejti azt.
Én csak a normál userek, felhasználók ellen akarom megoldani az egyszerű, gyors és biztonságos védelmet.
Tehát, ne tudják a tartalmat módosítani... de ezeket már az előbb leírtam.- - -
Nem akartam ebből az egészből "off" jelegű témát generálni.
Köszönöm a hozzá szólásaitokat, tanultam belőlük.
Azért, ha valaki mégis tudna hasznos infókat szolgáltatni, vagy már másnál is felmerült hasonló felvetés és megoldotta azt, akkor várnám még a hozzászólásokat.
Ha nem lesz más megoldás, akkor marad a base64 jellegű kódolás.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- VR topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- Milyen processzort vegyek?
- SUSE Linux
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest