Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
hát olyat tudok ami socks server felé irányítja
[L]http://www.socks.permeo.com/Download/SocksCapDownload/index.asp[/L] -
Mag
senior tag
Köszi !
Akkor irom ide is a gondomat:
-van egy HTTP proxy amit a 8080 -as porton keresztül lehet elérni.
Flash Get , Total Comm. , I.E.- ben van lehetöség arra hogy megadok proxy szervert,és ezen keresztül megy a progi:-->proxy- beállitása-->HTTP proxy---> ott megadom a portot,és primán megy mind a 3 progi.
ez idáig mind szép és jo, de azokkal a progikkal mi a teengö amik nem tartalmazzák azt a lehetöséget hogy proxy-n kereszül kommunikáljanak.
winXP op. rendszer.
Nem tud vki egy olyan progit ami ugy mond az összes futo EXE-t a megadott proxy-ra irányitja,és igy kimegy a netre,mint a Flash Get, vagy a IE beépitett része? -
Mag
senior tag
Ez a proxy server win 2000 re valo, gondolom gond nélkül felmegy XP-re is , ugye?
-
Goose-T
veterán
Kösz mindenkinek, lejött a cuccos! :C
-
X-COM
nagyúr
monnyuk az a gáz ezzel, hogy ez a mi serverünkre van ''szabva''
tehát a konfiguráció és a LAT
előbbi nem hinném, hogy nagy gáz, viszont az utóbbi... -
Goose-T
veterán
Na nem azért törölte, mert vírusos, hanem programokat nem engednek be a rendszerbe, hanem kérdezés nélkül törlik.
-
Goose-T
veterán
Lez, X-Com: sajna az történt, amire számítottam. Letörölte az antivírus, mert benéz a tömörített file-okba is. Camouflage vagy XES lesz a megoldás. Azért köszi!
-
X-COM
nagyúr
nekem proxy2 clientem az van
-
Goose-T
veterán
Hi all!
A címben megnevezett progi kellene, MS termék, de nem létezik külön formában, csak a Proxy Server részeként. Azt viszont már nem lehet letölteni a MS oldaláról, mert megszünt rá a támogatás. A progi elvileg a PS-install egyik könyvtárában található. Nem tudom, mekkora, de nem lehet túl nagy. Valaki tudna nekem ebben segíteni? Kell a progi, hogy a MSN Messenger-t tudjam használni tüzfal mögül, így tudjak egyszerüen kommunikálni a többi fejlesztôvel.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest