Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bumbalaci55
tag
válasz
Mariann294 #20119 üzenetére
Bome Srác annyira lelkes meg S Z E R E T I A J Á T É K O T hogy csinálgatja a videókat Mi ezen a furcsa? Ja hogy lopja az ötletet vagy hogy milyen az effekt nagy dolog.... ezt úgy hívják hogy lelkes meg gyakorlás mert érdekli a videószerkesztés és most kezdte el gyakorolja a szerkesztést és képzeld adyduss én tőlem lopott mert nekem már a fejemből és lehet innen sőt a gépen volt ez a zene is meg drift replay összehozása még hónapokkal ezelőtt és én is loptam az ötletet [itt] vagy Telepopmusik vagy [itt] vagy A M I V A N I T T ahogy ez az egész fórum egy nagy vitatkozás
?? Jó itt lenni
igen Creative997 innen jött vagy nem??
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mozilla Firefox
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest