-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F4ther
tag
Melóhoz leginkább, meg egyébként hobbi célra is, valamint más jellegű munkakör irányába való orientáció miatt is. - A melóhely simán bevállalná a szerződést, én nem biztos hogy belemennék velük, még ha vonzó feltételeket ajánlanak is - a kötelező elköteleződés miatt.
Nemzetközi kurzus jó lenne, viszont nem tudom hol, és azt hogy oldom meg online, eléggé helyhez vagyok kötve jelenleg... sajnos. Ami változhat, de amíg nem, addig szeretném hasznositani a képességeimet jobb irányba. -
F4ther
tag
A cél, hogy tudjam használni a megszerzett tudást a már meglevő szakmám mellett.
Pl jelenleg zajlik belső applikáció fejlesztés, python, js, php alapon. Én ennyire nem értek hozzá, de apróbb alkalmazásokat irtam már, c++, és javascriptel, valamint ismereteim vannak plc, verilog, microcontroller programozásról.
Valamint távolabbi cél, jobban ebbe az irányba menni, termelési támogató programokat irni, digitalizáció, trace, gépi tanulás.. többnyire back end. -
F4ther
tag
Sziasztok,
Tudom hogy nem teljesen ide vág a téma, de talán innen kaphatom a legrelevánsabb válaszokat.
Már van egy mechatronika bsc-m, és sok éve dolgozok multinál, viszont szeretném tovább fejleszteni magam programozás irányba, professzionális szinten.
Lehetőleg remote / hétvégi oktatás, de egy bsc-t nem szeretnék elkezdeni mert túl hosszú idő lenne, és nem garantált hogy az országban leszek hosszú távon. MSC-ből nem tudom, hogy van e ilyen jelleggel kurzus, valamint az okj képzések ugye nincsenek már. Az otthoni önképzés nem a legjobb, mert rengeteg minden felett elsiklik az ember...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Drón topik
- Túra és kirándulás topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Óra topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest