- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zalanius #12625 üzenetére
Abban mar megvan a konszenzus, hogy onnantol, hogy az elvalasztokarakter szokoz gyakorlatilag nincs ra tokeletes megoldas, siman el tudok kepzelni olyan helyzetet, amibe egy ember is belezavarodik.
Innentol az jon, hogy probalunk minel jobb, egyszeruen, VBA-ban is konnyen megirhato kozelito-algoritmust adni, amit aztan ugyis at kell nezni manualisan is, ami azert csak rovidebb ido, mint kezzel szetszedegetni.bambano:Nekem is dereng valami, meg olyasmi is dereng, hogy KSH-nak is van (volt?) nyiltan elerheto varosnev adatbazisa, azt is lehet hasznalni, ha letezik meg.
-
válasz
Zalanius #11983 üzenetére
Köszi!
így csináltam meg:
Public strCon As String = "Data Source=" & sqlszerverneve & ";Initial Catalog=" & adatbazisnev & ";User ID=sa;Password=" & sqlsajelszo & ";Connection Timeout=50;"
Dim adapter As New SqlDataAdapter("select teljesnev from felhasznalok WHERE felhasznalonev = '" & felhasznalonev & "'", strCon)
Dim dataset As New DataSet
adapter.Fill(dataset)
teljesnev = (dataset.Tables(0).Rows(0).Item(0))szóval a dataset szimpatikus, ürítgetem és feltöltöm amire szükség van azzal.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest